Vind eenvoudig de perfecte bijverdiener voor jouw zaak 

Via de NOWJOBS app bereik je snel ontelbare profielen die staan te popelen om te werken. Jij plaatst enkel de vacature online en kiest een bijverdiener. Wij regelen het papierwerk!

NOWJOBS: je digitale uitzendpartner

Geen administratie

Wij regelen al het papierwerk. Jij houdt tijd over om je te focussen op je zaak. 

Search/payrolling

Heb je al competente bijverdieners in dienst? Schrijf ze dan in via NOWJOBS en geniet van voordelige tarieven, samen met de voordelen van ons digitaal uitzendkantoor.

Betaal pas na het uitgevoerde werk

Gedaan met betalen voor dure vacatures waar je niets uit haalt. Bij NOWJOBS plaats je gratis vacatures en betaal je pas nadat de bijverdiener effectief de handen uit de mouwen heeft gestoken. Fair p(l)ay! 

De NOWJOBS-app weergegeven op het scherm van een smartphone en een laptop

100% online

Vacatures plaatsen, sollicitaties doornemen en contracten versturen: alles gebeurt online via ons webportaal of via de app. 

24/7 beschikbaar

Je kan niet alleen 24/7 gebruik maken van de NOWJOBS app en het platform op de website, ook ons team staat voor jou klaar. Ook na de werkuren en in het weekend! 

Gemiddeld 13 sollicitaties

Je vindt vanaf dag één de perfecte hulp tussen 420.000 ingeschreven studenten, flexi-jobbers en reguliere bijverdieners. 

Vier studenten en flexi's die werken achter de bar van Tomorrowland

Search

Op zoek naar een bijverdiener om je zaak te af en toe te ondersteunen? Dankzij ons uitgebreide aanbod studenten, flexi’s en extra’s vind je steeds een profiel waar het mee klikt. Zelfs wanneer de opdracht last-minute verschijnt, helpen onze bijverdieners je graag uit de nood. En wij regelen het papierwerk. Bye bye stress! 

Een werkgever en bijverdiener die elkaar de hand schudden

Payrolling

Ook wanneer je tevreden bent over je huidige bijverdieners, kan NOWJOBS je leven nog gemakkelijker maken (echt waar!). Je kan ze gemakkelijk inschrijven via onze app. Je geniet van een voordelig tarief, wij regelen het papierwerk - tot 1 uur voor de shift kan een contract worden aangemaakt - en wij betalen ze de dag nadien uit. Dezelfde goede werkers die je gewend bent, maar minder kopzorgen!

NOWJOBS in drie easy stappen

Met de NOWJOBS app vind je in no-time de bijverdiener die je zoekt en kan de klus geklaard worden!

Hoe precies? In drie eenvoudige stappen:

1

Registreren voor bedrijven via NOWJOBS op een laptop

Registreer je zaak

2

Een vacature plaatsen via NOWJOBS op een laptop

Plaats een vacature

3

Versturen van een contractvoorstel voor een studentenjob of flexi job via NOWJOBS op een laptop

Stuur een contractvoorstel

Flitsbetaling dankzij onze samenwerking met KBC

Je bijverdieners belonen en aan jouw bedrijf binden, is niet altijd eenvoudig en kan soms duur uitvallen. Wij hebben de ideale oplossing gevonden zonder dat je iets hoeft te doen of bij te betalen! Samen met KBC hebben we Instant Payment ontwikkeld: na de shift bevestig jij de gewerkte uren en het loon wordt binnen enkele seconden doorgestort naar de rekening van jouw bijverdiener.

Deze flitsbetaling is snel, veilig en motiveert je bijverdieners om opnieuw bij jou te komen helpen in de zaak.

Ontdek meer over de flitsbetalingen met KBC

NOWJOBS logo en KBC logo

Meer dan 18.500 bedrijven en 420.000 bijverdieners vinden elkaar via NOWJOBS

Heel wat bijverdieners en bedrijven werden al gematcht via NOWJOBS. En dat in de meest gevarieerde sectoren: van retail, event en logistiek tot administratie en horeca. Bekijk zelf hoe gemakkelijk en snel onze klanten extra hulp vonden

Logo McDonalds
Logo Coeur Catering
Logo JBC
Logo Spar
Logo Tomorrowland

Klaar om bijverdieners te vinden? Maak nu jouw NOWJOBS-account aan!

Onze app installeren en je registreren is kinderspel. Bovendien kan je meteen al een vacature plaatsen en gemotiveerde bijverdieners vinden. Geen ellenlange registratieprocedures. Start vandaag nog met NOWJOBS en voor je het weet, krijg je de hulp waar je naar zocht.

Registreren voor bedrijven via NOWJOBS op een laptop en smartphone

Een duidelijk overzicht met de NOW Planningstool.

In een bloeiend bedrijf waar heel wat extra personeel komt en gaat, is een planning onmisbaar. Onze NOW Planningstool sluit naadloos aan op ons matchingsysteem. Dankzij onze planningstool is het inschakelen van bijverdieners nog gemakkelijker: je werkplanning is overzichtelijk en wij regelen nog steeds het papierwerk.

De planningstool van NOWJOBS weergegeven op een computerscherm

Nieuwtjes en tips om je bedrijf nog meer te laten bloeien

Kom meer te weten over hoe je als zaakvoerder of werkgever optimaal samenwerkt met je bijverdieners. Ook vertellen we je graag meer over waar je rekening mee moet houden bij het aannemen van bijverdieners en wat de wet erover zegt. Ontdek het in onze blogs.