Voor bijverdieners

Hoe werkt NOWJOBS?

Wil je snel en gemakkelijk solliciteren om een centje bij te verdienen via de NOWJOBS-app, maar weet je niet goed hoe het werkt? We leggen je haarfijn uit hoe je snel een profiel aanmaakt en meteen kan bijverdienen.

NOWJOBS is snel en gemakkelijk

Dankzij de NOWJOBS-app vind je een leuke en goedbetaalde job die bij jou past in no-time. Je meldt je aan, vult je profiel volledig in en solliciteert. En dat zonder één bezoek aan een interimkantoor.

Begin
1

Download de app & vul je profiel aan!

De app installeren = 24/7 door vacatures swipen

De app is 100% mobiel en kan gedownload worden op elk iOS- of Android-apparaat. Zo kan je altijd en overal op zoek naar een job. En het beste is: de app is volledig gratis! Download ‘m via de knoppen hieronder.

Na het downloaden kan je meteen je profiel aanmaken. Je vult een aantal belangrijke gegevens in:

  • naam
  • leeftijd
  • statuut (flexi-jobber, jobstudent of reguliere bijverdiener)
  • werkervaring
  • beschikbaarheden

Hoe uitgebreider je je profiel aanvult, hoe beter we je kunnen matchen met een bedrijf dat bij jouw skills en interesses past. Zo weet je zeker dat jouw werk wordt geapprecieerd en dat je in een fijn team verwelkomd zal worden. Met een smile uiteraard!

2

Solliciteer in enkele seconden

Jij kiest volledig zelf waar je wil werken.

In de NOWJOBS-app kan je 24/7 swipen door de vacatures en solliciteren voor een job. Je ziet bij elke vacature de locatie en het tijdstip. Maar nog belangrijker: je ziet meteen wat je zult verdienen! Solliciteer bij het bedrijf waar je wil werken door op ‘Ik wil deze job’ te drukken. Fingers crossed!

 

Profiel op de NOWJOBS app
3

Teken je contract digitaal

Is er een match tussen jou en je toekomstige werkgever?

Dan ontvang je vliegensvlug je contractvoorstel in de app. Wanneer je het voorstel accepteert, is het contract rond. Easy as pie! De dag voor je job ontvang je nog een mailtje met het contract om digitaal te onderteken en dan ben je klaar om bij te verdienen.

Profiel op de NOWJOBS app
4

Schrijf een review

Schrijf een review

Nadat je je beste beentje heb voorgezet, kan je het bedrijf waar je werkte beoordelen. Je schrijft een review en geeft een score op 5. Zo weten andere bijverdieners hoe de sfeer er was. Ook jij wordt beoordeeld door je baas. Een goede score halen, betekent dat andere werkgevers jou nog sneller aannemen, dus you better work it!

Ready!

Hoera, je bent er klaar voor !

 

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt, ben je helemaal klaar om er zelf mee aan de slag te gaan!