Over NOWJOBS

Over NOWJOBS

Benieuwd naar hoe NOWJOBS ontstond? 

NOWJOBS, een realisatie van House of HR

De House of HR lanceerde in april 2017  “NOWJOBS”. Met deze applicatie speelde ze sterk in op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt, de noden van iedereen die snel een centje willen bijverdienen en de behoeften van de horeca- , event- en retailsector die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen.


Na twee jaar is de app al een groot succes. Maar liefst 315.000 bijverdieners en 14.000 bedrijven vinden elkaar op deze manier. 

map belgië

NOWJOBS, overal in België

Na de lancering in 2017 in het Oost-Vlaamse Gent, verspreidde het succes van NOWJOBS zich razendsnel over volledig België.

Wist je trouwens dat we in oktober ook lanceerden in Nederland? Dit maakt van NOWJOBS officieel een internationaal merk

+0
Bijverdieners
+0
Bedrijven

het NOWJOBS Dreamteam

Benieuwd naar het team achter NOWJOBS? Ontdek het hier.

Ontdek het team

Kom jij binnenkort ons Dreamteam versterken als Key Account Manager

Op 27.04.2017 werd de lancering van de NOWJOBS app officieel een feit. Al heel wat werkgevers vonden in enkele seconden een medewerker en veel studenten en flexi-jobbers verdienden een centje bij dankzij de app. Nu, twee jaar verder zijn we best wel trots op de mooie behaalde resultaten. Maar we willen meer!  
Het is dus tijd om ons territorium uit te breiden. Want, the sky is the limit. NOWJOBS is dan ook op zoek naar een ervaren Key Accountmanager om het bedrijf nog meer te laten groeien in Brussel en Wallonië. 

 

Ontdek de vacature

Heb je nog vragen? 

We staan 24/7 voor je klaar!

Contacteer ons