Hoe werkt NOWJOBS?

Wil je gemakkelijk betrouwbare bijverdieners vinden via de NOWJOBS-app, maar wil je graag meer info voor je start? We leggen je haarfijn uit hoe je snel een bedrijfsprofiel aanmaakt en snel bijverdieners vindt.

NOWJOBS is snel en gemakkelijk

Dankzij de NOWJOBS-app vind je een bijverdiener die bij jouw bedrijf of zaak past in no-time. Meld je aan, plaats gemakkelijk een gratis vacature online en wij regelen de administratie.

Begin
1

Installeer de app & registreer je bedrijf

De app installeren = jouw digitale uitzendpartner altijd bij de hand

NOWJOBS is 100% digitaal. Je maakt gebruik van onze gratis app voor iOS of Android of je kan je zaken regelen via ons webportaal.

Zo kan je altijd en overal vacatures plaatsen en de geschikte bijverdieners in één klik onder contract zetten. Registreer nu jouw zaak & ga aan de slag.

Registreer je nu

Na het downloaden kan je meteen je zaak registreren. Dat kan meteen bij het openen van de app. Als je je liever registreert via je computer, kan dat zeker ook. Neem daarvoor een kijkje op ons webportaal.

Bij het registreren vul je een aantal belangrijke gegevens in:

  • Bedrijfsnaam
  • BTW-nummer
  • Type bedrijf
  • Locatie
  • Sector

 

Hoe uitgebreider je jouw bedrijfsprofiel aanvult, hoe sneller studenten, flexi-jobbers of bijverdieners zullen kiezen om voor jou te werken. Ze kiezen namelijk graag een sector of zaak die bij hen past.

Zo heb jij betrouwbare en gemotiveerde bijverdieners onder je vleugels die je bedrijf vertegenwoordigen zoals jij het zou doen. Met een smile uiteraard!

 

Profiel op de NOWJOBS app
2

Post een vacature 

Search = vind snel & eenvoudig nieuwe bijverdieners! 

Wanneer je een gratis vacature plaatst, vul je de informatie voor de bijverdieners in: de dag en het uur waarop je extra handen kan gebruiken, de regio, de functie, de taal die je bijverdiener moet kunnen spreken en het aantal personen dat je wilt aannemen. Vacature plaatsen et voilà. De sollicitaties lopen al snel binnen.

 

Profiel op de NOWJOBS app

 

Payroll = Schrijf je eigen bijverdieners in aan een voordelig tarief

Als je zelf al samenwerkt met een aantal vaste bijverdieners, kan je hen flexibel inschrijven bij NOWJOBS.

Stuur hen een bericht via de NOWJOBS-app, sms, mail of whatsapp om ze op te trommelen of laat ze jouw QR-code inscannen. Het kan maar zo simpel zijn!  En dat allemaal aan een voordelig tarief! Zo kan jij je focussen op je zaak, in plaats van op de administratie. 

 

Profiel op de NOWJOBS app
3

Stuur een contractvoorstel naar de geschikte bijverdiener 

Search

Jij hebt de volledige controle over wie bij jou komt werken. Je scrollt in de app door de sollicitaties en kan alle info bekijken, van all-in loonkost tot ervaring, statuut en beoordelingen van vorige werkgevers.

Wanneer je een contractvoorstel verstuurt, reserveren wij het loon op je creditcard. Je kan ook kiezen om te betalen via domiciliëring. Zo, jouw bijverdiener ontvangt een contractvoorstel en NOWJOBS regelt de rest.

Ook het contract wordt via mail doorgestuurd naar jullie beiden en wordt digitaal ondertekend door de bijverdiener. 

 

Profiel op de NOWJOBS app

Payroll

Je kan gemakkelijk een contractvoorstel sturen naar je favoriete bijverdieners, flexi’s of studenten. Zij ontvangen een melding in de app, aanvaarden de job en wij regelen het papierwerk. Simpel!

4

Schrijf een review

Nadat je bijverdiener zijn/haar beste beentje heeft voorgezet in jouw zaak, kan je hem/haar beoordelen. Je schrijft een review en geeft de bijverdiener een score op 5.

Zo weten andere werkgevers dat deze persoon betrouwbaar is en dat hij/zij de juiste skills heeft om het werk uit te voeren. En zo kan jij deze persoon eventueel later nog eens terugvragen om je te ondersteunen.

Ready!

Hoera je bent er klaar voor !

 

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt, ben je helemaal klaar om er zelf mee aan de slag te gaan!

Vind snel en gemakkelijk bijverdieners zonder administratie. Download de NOWJOBS-app of registreer je bedrijf meteen online om jouw business te doen groeien.

 

Registreer je nu

Of download de app