Weg administratie: Schrijf voordelig je eigen flexi's en studenten in

Via de NOWJOBS-app kan je meer dan nieuwe bijverdieners vinden. Je kan ook je eigen studenten en flexi’s inschrijven tegen een voordelig tarief. En wij nemen met plezier de admin van je over. Bye bye stapels papier.

 

Payrolling via NOWJOBS

⚡️  Via onze app kan je je vaste bijverdieners inschrijven aan een voordelig tarief.

⚡️  Wij regelen alle administratie zodat je geen papierwerk meer hebt. Je kan zelf nog steeds alle contracten en documenten 24/7 raadplegen. 

⚡️  Wanneer één van je vaste bijverdieners last-minute uitvalt, biedt onze app snel en flexibel een oplossing: tot wel 30 minuten voor de shift kan je nog een vacature plaatsen en de geschikte persoon vinden.

Je bijverdieners uitnodigen in 1,2,3

In enkele klikken bouw je je vaste poule op in de app. Stuur je bijverdieners een bericht via de NOWJOBS-app, sms, mail of WhatsApp om ze op te trommelen of laat ze jouw QR-code inscannen. 
Als je bijverdieners een profiel aangemaakt hebben in de app, komen ze automatisch bij jouw favorieten te staan. Wanneer je een job in de aanbieding hebt, stuur je simpelweg het contractvoorstel - dat wij voor jou volledig opstellen - door naar jouw favoriete flexi’s, studenten of reguliere bijverdieners. Zij ontvangen een melding in de app, aanvaarden de job en meer hoef jij niet te doen. Wij brengen de rest in orde, van verzekering, Dimona tot uitbetaling. 
 

Registreer je bedrijf nu en schakel je favoriete bijverdieners meteen in.

Onze gratis app installeren en je bedrijf registreren is kinderspel. Bovendien kan je meteen al je eigen studenten en flexi’s uitnodigen en ze een contract doorsturen zodat ze vandaag nog kunnen werken. Geen ellenlange registratieprocedures. Schuif al die administratie vandaag nog door naar NOWJOBS!