12 januari 2021

Kin Khao - “Beste Thai van 2020” door Gault Millau - en NOWJOBS: een succesverhaal dankzij flexibel personeel

Verschillende thaise gerechten van restaurant Kin Khao

Kin Khao, het populaire Thais eethuis in het historisch hart van Gent, laat Gentenaars en toeristen kennismaken met hun Thaise cultuur zoals geen ander. Amper 1 jaar na de opening, haalde Kin Khao al een Gault Millau vermelding aan de haak. Een jaar later volgde een tweede vermelding en wonnen ze daarbovenop de prijs van “Beste Thai van 2020”. Hoewel dit niet onmiddellijk de doelstelling was, genoot Kin Khao van deze mooie erkenning en nam hun groei op zowel professioneel als gastronomisch vlak toe. De vraag om makkelijk en snel bijverdieners in te schakelen steeg snel en dankzij de NOWJOBS-app was dit gelukkig geen probleem. NOWJOBS was er van het begin bij en gaf Kin Khao de nodige ondersteuning doorheen hun avontuur. Zaakvoerder Dominique Rongé, voormalig hotel manager en kok, vertelt ons hoe de app op heden nog steeds mee bouwt aan hun succes.

Vertrouwde samenwerking

Kin Khao is al 3 jaar lang allesbehalve een traditioneel of formeel restaurant, maar een modern Thais eethuis met een ontspannen sfeer waar je geniet van een heerlijke maaltijd zonder al teveel gedoe. Sinds de opstart van hun zaak, werkt eigenaar Dominique nauw samen met NOWJOBS. Die samenwerking begon al toen Dominique nog binnen de hotelsector actief was. Via Accent kwam hij bij NOWJOBS terecht en sindsdien helpt de app hen bij hun rekrutering, service en betaling van de medewerkers. Naast 2 voltijdse en 2 deeltijdse medewerkers, wordt extra flexibel personeel ingezet via NOWJOBS. Om alles probleemloos te laten verlopen, gebruikt Dominique de NOWJOBS-app, die hem toegang geeft tot NOWJOBS’ uitgebreid netwerk van bijverdieners, die hij makkelijk via de mobiele applicatie kan inschakelen zonder extra admin. De app laat hem toe om vlot met de kandidaten te communiceren en de planning zonder moeilijkheden op te volgen. Volgens Dominique is de app gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en heel handig om contracten door te sturen, betalingen te maken en overzicht te houden.

Samen groeien

Sinds kort zet Kin Khao nu ook sterk in op takeway, wat intussen tot een echt succes is uitgegroeid. Het restaurant was reeds bekend bij de lokale bevolking en heeft in de afgelopen maanden nog meer aantrek gekregen met z’n Thaise keuken. Dominique en zijn team hebben daarom beslist om ook na de corona periode takeaway te blijven doen maar dan op een iets andere manier. Terwijl het vroeger mogelijk was om zowel ‘s middags als ‘s avonds te eten in het restaurant, zal de zaak nu enkel nog ‘s avonds de deuren openen. Takeaway blijft dan wel mogelijk ‘s middags. Daarnaast is Dominique van plan om zijn zaak uit te breiden en heeft hij intussen al het pand naast het restaurant bijgehuurd. Via NOWJOBS zullen hier dus ook extra flexibele werkkrachten voor ingeschakeld worden.

Snel schakelen en altijd bereikbaar

Door de snelle groei van het restaurant, is de NOWJOBS-app een onmisbare tool geworden. Tijdens de drukke shifts moet Dominique snel kunnen schakelen en vlot het juiste paar extra handen ter beschikking hebben. De NOWJOBS-app biedt de mogelijkheid om tot 30 minuten voor de start van een shift nog iemand te zoeken en ook wel degelijk te vinden. Er kan een vacature geplaatst worden en in een beperkte tijdspanne solliciteren heel wat kandidaten. Dankzij de chatfunctie kan er makkelijk contact opgenomen worden met de kandidaten waardoor de werkgever zijn toekomstige student of flexi beter kan leren kennen. Communicatie met het NOWJOBS team is helemaal geen probleem, integendeel. Tijdens of na de kantooruren, Dominique weet dat hij altijd bij NOWJOBS terecht kan met al zijn vragen en steeds een snel antwoord kan verwachten. 

 

Ben jij net zoals Dominique van Kin Khao op zoek naar studenten en flexi's? Of heb je nog vragen over de werking van de app? Laat het ons zeker weten! Bekijk ook zeker onze FAQ-pagina.

Registreer nu 

Contacteer ons

account_circle

Marketing - 12 januari 2021