Administratief medewerker gezocht voor jouw bedrijf?

Contact met klanten, personeelszaken, offertes en facturen,... administratie is het kloppende hart van jouw bedrijf. Administratief medewerker gezocht? Via NOWJOBS vind je de ideale bijverdiener in a heartbeat! 

Plaats een vacature en vind een aardige receptionist, een joviale student die als telefonist leads contacteert of een flexi-jobber die inspringt voor een afwezige vaste medewerker. En de administratie voor die hulp? Die nemen wij voor onze rekening! Zonder gedoe met papieren, volledig digitaal

Registreer nu je zaak en vind de juiste bijverdieners. 

Administratief medewerker gezocht? Dankzij NOWJOBS zit die zó voor je neus!
Administratief medewerker gezocht? Dankzij NOWJOBS zit die zó voor je neus!

Meer dan 21.000 bedrijven maken al gebruik van NOWJOBS

Nooit meer personeel te kort.

Nooit meer personeel te kort

Administratief medewerker gezocht die flexibel beschikbaar is? Tijdelijk personeel vinden om je zaak te ondersteunen kan een uitdaging zijn. Maak je geen zorgen, met NOWJOBS staan er meer dan 500.000 bijverdieners, flexi-jobbers en studenten klaar om jouw administratieve team te versterken.

Als je tevreden bent over iemands prestaties, kun je die persoon eenvoudig aan je favorieten toevoegen en zo je flexibele poule van medewerkers uitbreiden. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over personeelstekorten in jouw team.

Wat met je eigen bijverdieners?

Ook je eigen medewerkers of bijverdieners kun je inschrijven via de NOWJOBS-app of het webplatform. En dat tegen een voordelig tarief.

NOWJOBS vergemakkelijkt bovendien je werk: van een gratis planningstool tot ontzorging van je administratie en zelfs onmiddellijke uitbetalingen aan al wie komt bijverdienen.

Zo kun jij je focussen op je zaak.

NOWJOBS:
Je digitale uitzendpartner

Kiezen voor NOWJOBS, da’s kiezen voor:

  • Zoveel meer dan een uitzendbureau. Een handige app én webplatform zijn 24/7 beschikbaar. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!

  • Een uitgebreide database van meer dan 500.000 studenten, flexi’s en bijverdieners om de juiste werknemers te vinden  voor jouw bedrijf.

  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen, zelfs tot 2 uur voor je shift begint.

  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature.

  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde.

Vind betrouwbare bijverdieners in andere sectoren