Gezocht: studenten of flexi's voor m'n winkel!

Jij leeft voor je winkel. Voor je klanten. Snappen we.
Een tekort aan medewerkers kan je zuur opbreken. Snappen we ook.

NOWJOBS is jouw medicijn: wij lossen je personeelsprobleem op door je in contact te brengen met meer dan 500.000 flexi’s, jobstudenten en bijverdieners.

Sweet deal, toch?

Meer dan 23.000 bedrijven vinden al bijverdieners via NOWJOBS

Nooit meer personeel te kort.

Vind snel goed personeel voor je zaak

Betrouwbaar winkelpersoneel gezocht voor je kassa, in je bakkerij- of slagerijafdeling, om rekken te vullen of om te verkopen: in onze poule van meer dan 500.000 bijverdieners staan tijdelijke werkkrachten te popelen om bij jou aan de slag te gaan! 

Jij plaatst gratis en digitaal jouw vacature. Daarna komen die sollicitaties vanzelf: per vacature reageren gemiddeld 15 geïnteresseerden!

Tevreden over bepaalde NOWJOBBERS? Voeg hen eenvoudig toe aan je favorieten voor toekomstige shifts.

Wat met je eigen bijverdieners?

Heb je al studenten of bijverdieners in dienst? Je kunt ze vlot inschrijven via de NOWJOBS-app of het webplatform. En dat tegen een voordelig tarief. Op die manier bouw je snel een flexibele poule van betrouwbaar personeel uit.

Je hebt natuurlijk nog ander werk op de plank, maar ook daarbij kan NOWJOBS helpen: van een efficiënte planningstool voor je werkroosters, over alle administratie tot zelfs onmiddellijke uitbetalingen. Op ons kan je rekenen!

Zo kun jij je focussen op je zaak. Op je klanten.

NOWJOBS:
Je digitale uitzendpartner

Kiezen voor NOWJOBS, da’s kiezen voor:

  • Zoveel meer dan een uitzendbureau. Een handige app én webplatform zijn 24/7 beschikbaar. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!

  • Een uitgebreide database van meer dan 500.000 studenten, flexi’s en bijverdieners om de juiste werknemers te vinden  voor jouw bedrijf.
  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen, zelfs tot  2 uur voor je shift begint.
  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature.

  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde.

Andere bedrijven gingen je voor

Bekijk zelf hoe gemakkelijk Tine van Carrefour Market in Paal dankzij NOWJOBS extra hulp vindt en zich elke keer opnieuw een pak kopzorgen bespaart: “NOWJOBS helpt mij om heel snel een team van bijverdieners bij elkaar te krijgen.”

Vind betrouwbare bijverdieners in andere sectoren