Bijverdieners gezocht voor je evenement?

Waar zijn die handjes?
Heb je ook het gevoel dat je voortdurend handen tekortkomt voor je evenementen?

NOWJOBS telt meer dan 500.000 flexi-jobbers, jobstudenten en bijverdieners. Dat zijn meer dan 1.000.000 helpende handen die jouw events kunnen ondersteunen.

Klinkt als muziek in de oren, toch? Registreer je zaak en zit nooit meer zonder hulp.

Meer dan 21.000 bedrijven vinden al bijverdieners via NOWJOBS

Nooit meer personeel te kort

Vind de beste bijverdieners

Ah, hier zijn die handjes! Dankzij NOWJOBS vind je voor jouw evenement snel en digitaal het personeel dat je zoekt. De werkkrachten die met jou matchen, helpen waar jij hen nodig hebt: in de zaal, achter de bar, als host(ess), bij de opbouw of afbraak van je event, support crew …

Overtreft een flexi of bijverdiener al je verwachtingen? Voeg hen gewoon toe aan je favorieten. Op die manier bouw je een flexibele poule van betrouwbare werkkrachten op.

Handig om goed personeel te vinden voor je toekomstige evenementen.

Wat met je eigen bijverdieners?

Je eigen bijverdieners schrijf je via de app of het webplatform gewoon in tegen een voordelig tarief. Een extra voordeel? Geen gedoe meer met (loon)administratie.

NOWJOBS vergemakkelijkt je werk: van Dimona-aangiftes en ontzorging van je administratie tot onmiddellijke uitbetalingen aan al je bijverdieners. Werk je bovendien met het webplatform, dan wordt je personeelsplanning een fluitje van een cent dankzij de NOW planningstool

Zo kun jij je concentreren op wat écht telt: mensen een onvergetelijk event laten beleven. Jouw event!

NOWJOBS:
Je digitale uitzendpartner

Kiezen voor NOWJOBS, da’s kiezen voor:

  • Zoveel meer dan een uitzendbureau. Een handige app én webplatform zijn 24/7 beschikbaar. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!
  • Een uitgebreide database van meer dan 500.000 studenten, flexi’s en bijverdieners, waarin je vlot flexibel personeel vindt dat perfect bij jouw bedrijf past.
  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen, zelfs tot 2 uur voor je shift begint.
  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature.
  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde.

NOWJOBS zorgt voor de perfecte crew op Tomorrowland

Al 3 jaar op rij is NOWJOBS de trotse partner van Tomorrowland. Om de beste festivalcrew te vinden, organiseren we screeningsdagen waarop we de meest bedreven jobstudenten, flexi-jobbers en bijverdieners selecteren. Elk festivalweekend geven 1.500 NOWJOBBERS het beste van zichzelf achter de bar, aan de foodstands en in de fashion boetieks. Zo toveren zij een smile op het gezicht van zo’n 400.000 extatische festivalgangers, die genieten van een betoverende locatie met adembenemende podia en meer dan 600 charismatische dj’s. In other words: voor NOWJOBS is geen enkel event te groot!

Ben jij ook op zoek naar een grote poule bijverdieners voor jouw evenement? Word een partner en we bekijken hoe we samen de perfecte crew kunnen vinden!

Word een partner

“Werken op Tomorrowland blijkt enorm populair: “Screeningsdag was al op enkele ogenblikken volzet”
Het Laatste Nieuws, 19 juli 2023

Vind betrouwbare bijverdieners in andere sectoren