Schrijf je eigen bijverdieners in via NOWJOBS

Vormen jouw medewerkers en bijverdieners een sterke ploeg? Never change a winning team! Via de NOWJOBS-app of het webplatform kan je je eigen medewerkers of bijverdieners inschrijven, tegen een voordelig tarief. Nodig ze uit om NOWJOBS te gebruiken: vraag hen om de QR-code in de app te scannen en 2u later kunnen ze bij jou al aan de slag. Op die manier bouw je makkelijk en digitaal een flexibele poule van betrouwbare bijverdieners uit. Da’s een dreamteam dat jouw toekomstige shifts tot een goed einde brengt! 

Ben je benieuwd naar het prijskaartje van dat dreamteam? Via onze prijscalculator zie je meteen wat payroll zal kosten. En de administratie? Die nemen wij volledig voor onze rekening!

Hoe werkt payrolling?

1

Download de app of ga naar het webplatform

Download de NOWJOBS-app of registreer je gratis via onze website.

2

Registreer je zaak en vervolledig je profiel

Zodra je geregistreerd bent, kun je je profiel aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe aantrekkelijker je zaak voor bijverdieners. Maak je bijverdieners trots dat ze bij jou werken!

3

Nodig jouw eigen bijverdieners uit

Laat jouw bijverdieners je persoonlijke QR-code uit jouw profiel scannen. Zo nodig je ze uit om NOWJOBS te gebruiken en kunnen ze 2u later al bij jou aan de slag. Zodra ze een profiel aangemaakt hebben, staan ze automatisch bij jouw favorieten. Is de bijverdiener niet bij jou? Verstuur de uitnodigingslink dan gewoon via sms, mail of WhatsApp!

4

Stuur een contractvoorstel

Job in de aanbieding? Jij weet precies wie die taak tot een goed einde kan brengen. Stuur die bijverdiener simpelweg een contractvoorstel!

5

Go for the win (zonder papierwerk)

Je bijverdieners ontvangen een melding in de app, aanvaarden de job en… schieten uit de startblokken! Jij hoeft niets meer te doen, want wij brengen de rest in orde: van verzekering, Dimona tot uitbetaling.

Meer dan 23.000 bedrijven schrijven eigen bijverdieners in via NOWJOBS

Check onze demo en let's (pay)roll!

Wat is payroll? Da’s je eigen werknemers en bijverdieners aan een voordelig tarief inschrijven via NOWJOBS! Wil jij weten hoe je je dreamteam inschrijft? Check de demo en let’s roll!
 

NOWJOBS: Je digitale uitzendpartner

Kiezen voor payrolling via NOWJOBS, da’s kiezen voor

  • Zoveel meer dan een uitzendbureau. Een handige app én webplatform zijn 24/7 beschikbaar. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!
  • Een voordelig tarief voor het inschrijven van je eigen bijverdieners.
  • Een gratis planningstool! Zelfs tot 2 uur voor je shift begint, verstuur je een contractvoorstel.
  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde.
  • Het zekere voor het onzekere. Wanneer iemand van je eigen team last minute uitvalt, plaats je snel en makkelijk een vacature. In onze database zitten 500.000 bijverdieners die graag bijspringen!
  • Volledige transparantie. Ben je benieuwd naar de payroll kosten? Met onze prijscalculator ken jij meteen het tarief van je bijverdieners! 

Last minute extra hulp nodig? 

Valt iemand van je eigen poule bijverdieners onverwachts uit en heb je last minute nood aan extra medewerkers? Of heb je hulp nodig op piekmomenten? In onze databank van 500.000 studenten, flexi-jobbers en bijverdieners vind je direct de helpende handen die je zoekt. Plaats gratis je vacature en ontmoet jouw ideale bijverdiener in no(w) time! Meer dan 60% van onze bedrijven gebruikt NOWJOBS zowel om flexibel personeel te zoeken als om eigen bijverdieners in te schrijven. Zo beheer je eenvoudig en digitaal je flexibele poule van bijverdieners.