Van digitaal luik tot internationaal merk
 

In 2017 lanceerde ons moederbedrijf House of HR NOWJOBS, een 100% digitaal interimkantoor. Als innovatieve applicatie speelden we in op de digitalisering van de rekruteringsmarkt, op de wensen van wie snel wil bijverdienen en op de noden van de horeca- , event- en retailsector die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen.

Naast de NOWJOBS-app lanceerden we ook een webplatform met een tijdsregistratie- en planningstool. En die bleken een groot succes! NOWJOBS groeide in no time uit tot een veelgebruikt en geliefd merk. Vandaag brengen we maar liefst 500.000 bijverdieners en 23.000 bedrijven samen, ook in Nederland en Frankrijk. Dat maakt van NOWJOBS officieel een internationaal merk!

Onze evolutie

  • 2017: House of HR lanceerde in april 2017  “NOWJOBS”. Na de lancering in het Oost-Vlaamse Gent verspreidde het succes van NOWJOBS zich razendsnel over heel België.
  • 2018: Nummer 1 app in Playstore/AppStore. 
  • 2019: Sinds september 2019 is de applicatie ook actief in Nederland. 
  • 2021: In mei 2021 werd NOWJOBS gelanceerd in Frankrijk.
  • 2023: In Frankrijk mergen we met StaffMe en lanceren we onze applicatie onder het merk StaffMe Powered by NOWJOBS.
  • 2023: In juni organiseerden we ons eerste internationaal seminarie met meer dan 200 happy NOWJOBBERS! En dat team blijft maar groeien.
     
Kaart van NOWJOBS in Europa

Ons team

Benieuwd naar de helden uit dit verhaal? Met expertise uit verschillende vakgebieden zorgt het NOWJOBS-team in België ervoor dat ons merk groeit. Een sterke IT-crowd, een toegewijd Success Team, een pienter Product Team en snugger Sales & Marketing Team geven elke dag het beste van zichzelf om bijverdieners en bedrijven een super ervaring te geven!

Onze waarden 

We are changers

Ons werkveld verandert iedere dag: van razendsnelle technologische ontwikkelingen tot veranderingen op de arbeidsmarkt. Bij NOWJOBS omarmen we verandering als een drijfveer om zélf te groeien en ons product verder te optimaliseren. We denken out of the box, we testen, we meten. Geeft het een goed resultaat? Dan gaan we ervoor! En anders hebben we weer iets bijgeleerd.

We are teamplayers

Het NOWJOBS-team is een collectief van mensen met een gedeelde visie. Maar we zijn ook een team van mensen met uiteenlopende achtergronden, expertises en talenten! Wanneer we al die kennis bundelen, weten we meer dan alleen. Zo vinden we altijd de beste manier om met verandering om te gaan. Meer zelfs: wanneer we elkaars sterktes waarderen en luisteren naar elkaars ideeën, wordt verandering onze kracht!

We are grateful

We get down to business, we lift each other up! Ons team waardeert elkaar, ook wanneer we voor een uitdaging staan. We waarderen de mindere dagen, die onvermijdelijk en onmisbaar zijn: ze herinneren ons aan dagen waarop we een recordaantal klanten en bijverdieners gelukkig maken. We zijn dankbaar voor die topdagen, en voor de moeizame momenten waarin we elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken.

We are goal-getters

We weten wat we willen, we geloven erin, we maken een plan, we werken ervoor. Ons doel? Het grootste digitale uitzendbureau voor bijverdieners van Europa worden! Dat is een hele uitdaging… maar we gaan ervoor, stap voor stap. Met een sterk team in ieder land waar we actief zijn, een internationaal kader en aandacht voor lokale ontwikkelingen, automatische backofficeprocessen en het beste product op de markt. We get the job done!

Zo cool is werken bij NOWJOBS

Zie hier ons team schitteren en ontdek waarom je bij NOWJOBS moet komen werken!