Flexibel horeca-personeel gezocht?

Als horeca-uitbater krijg je dagelijks heel wat op je bord: dure ingrediënten, ongeduldige klanten en zelfs vast personeel dat afzegt.

Met die twee eerste uitdagingen kunnen we je helaas niet helpen. Met snel betrouwbaar tijdelijk horecapersoneel vinden wel!

Via NOWJOBS zijn al je vacatures in een handomdraai ingevuld. Zonder gedoe met papieren, volledig digitaal.

Horeca personeel gezocht
Horeca personeel gezocht

Meer dan 23.000 bedrijven vinden al bijverdieners via NOWJOBS

Nooit meer personeel te kort.

horeca personeel gezocht

Nooit meer personeel te kort

Personeel gezocht? Het is soms lastig om in de horeca personeel te vinden dat vast in dienst is en goed werk levert.

Nog lastiger wordt het wanneer je vaste werknemers last minute afzeggen. Dan zit je met de gebakken peren en moet je in allerijl op zoek naar versterking in de keuken of de zaal.

Geen nood: met NOWJOBS staan er meer dan 500.000 bijverdieners, flexi’s en jobstudenten klaar om in te springen in je horecazaak.

Tevreden over iemand? Voeg die gewoon toe aan je favorieten en bouw je flexibele poule uit. Zo kom je voor je shifts nooit meer in de puree te zitten.

horeca personeel

Wat met je eigen bijverdieners?

Ook je eigen medewerkers of bijverdieners kun je inschrijven via de NOWJOBS-app of het webplatform. En dat tegen een voordelig tarief. 

Zo bouw je makkelijk en digitaal een flexibele poule van betrouwbare bijverdieners uit. Personeel verzekerd voor toekomstige shifts.

NOWJOBS vergemakkelijkt bovendien je werk: van een gratis planningstool tot ontzorging van je administratie en zelfs onmiddellijke uitbetalingen aan al wie komt bijverdienen.

Zo kun jij je focussen op wat echt telt: tevreden klanten. En tevreden werknemers. 

Met onze hulp zit je gebakken! You’re welcome.

NOWJOBS: Je digitale uitzendpartner

Kiezen voor NOWJOBS, da’s kiezen voor:

  • Zoveel meer dan een uitzendbureau. Een handige app én webplatform zijn 24/7 beschikbaar. Ook het NOWJOBS-team staat na de werkuren en in het weekend voor je klaar!

  • Een uitgebreide database van meer dan 500.000 studenten, flexi’s en bijverdieners om de juiste werknemers te vinden voor jouw bedrijf.

  • Een planningstool om gratis vacatures te plaatsen, zelfs tot 2 uur voor je shift begint.

  • Gemiddeld 15 sollicitaties per vacature.

  • Geen administratie voor jou, wel 100% wettelijk in orde.

Benieuwd wat andere werkgevers zeggen? 

Mond-aan-mondreclame werkt het beste, dat weet jij als geen ander. Geloof ons dus niet op ons woord, maar bijt je vast in het verhaal van Peter van De Koolputten: “Ik zou NOWJOBS zeker aanraden aan anderen, het zorgt voor alles wat je in de horeca nodig hebt.”

Vind betrouwbare bijverdieners in andere sectoren