Hoe werkt NOWJOBS voor bedrijven?

Een drukke periode in het verschiet, vast personeel dat uitvalt of een last minute opdracht, op zulke momenten heeft jouw zaak extra ondersteuning nodig. Dankzij NOWJOBS vind je flexibele bijverdieners en tijdelijke werknemers die je uit de nood helpen. 

In onze database staan meer dan 500.000 bijverdieners voor jou in de rij. Jobstudenten, flexi’s of bijverdieners steken de handen uit de mouwen. En wij regelen het papierwerk! 

Jij de hulp, wij de administratie. That’s how we get the job done! Benieuwd hoe dat werkt? Hier lees je alles over de werking van NOWJOBS. 

De NOWJOBS-app altijd binnen handbereik


Een interimkantoor in je achterzak? Dat is de NOWJOBS-app! NOWJOBS is 100% digitaal en altijd binnen handbereik. Via de app plaats je gratis en op elk moment je online vacature. Zo vind je in enkele klikken de perfecte bijverdiener. 

NOWJOBS gebruiken via je desktop of laptop


De toekomst is digitaal. En de toekomst start NOW! Naast een handige app heeft NOWJOBS een webplatform dat is uitgerust met een planningstool en een tool voor tijdsregistratie. Zo bewaar je het overzicht en speel je makkelijk in op onverwachte veranderingen.

Vind NOW tijdelijke werknemers voor je zaak

Betrouwbare bijverdieners nodig? Die wil je natuurlijk NOW aanwerven. In onze poule staan meer dan 500.000 studenten en flexi’s klaar om de handen uit de mouwen te steken! Via onze applicatie kan je makkelijk een vacature opstellen, waarna je de sollicitaties ziet binnenstromen: per vacature reageren gemiddeld 15 geïnteresseerden! Tevreden over je NOWJOBBERS? Voeg hen toe aan je favorieten en roep hen op voor toekomstige shifts! 

Wat met m'n eigen bijverdieners? 

Why would you change a winning team? Met NOWJOBS is dat niet nodig! Via de NOWJOBS-app of het webplatform kun je tegen een voordelig tarief ook je eigen bijverdieners of medewerkers inschrijven. Op die manier bouw je makkelijk en digitaal een flexibele poule van betrouwbare bijverdieners uit. Handig voor toekomstige shifts!

Tussen de vele sollicitaties zit ongetwijfeld de ideale bijverdiener. Hoe die geselecteerd wordt, bepaal jij: 

(1) Zelf je bijverdiener kiezen? Bekijk het profiel van wie op jouw vacature reageerde, selecteer de bijverdiener die bij je past, en stuur meteen een contractvoorstel. 

(2) Tijd besparen en de selectie uit handen geven? Schakel Direct Contract in en ons NOWJOBS-team selecteert de beste bijverdiener op basis van werkervaring, reviews, afstand en meer. Wij sturen die bijverdiener automatisch een contract en hoeft niets meer te doen! 

***

Of je nu werkt met nieuwe bijverdieners of je vertrouwd personeel, NOWJOBS vergemakkelijkt je werk: van ontzorging van je administratie tot onmiddellijke uitbetalingen aan al wie komt bijverdienen. Zo kun jij focussen op wat echt telt: een bloeiende zaak, tevreden klanten en een fijne werksfeer! Werk je met het webplatform? Dan maakt de gratis planningstool je personeelsplanning extra makkelijk.

Bekijk hier alle demo's voor bedrijven

Hoe werkt NOWJOBS?

Ontdekt stap per stap hoe NOWJOBS werkt voor bedrijven.

Hoe plaats je een vacature?

Plaats gratis een vacature in de NOWJOBS-app.

Verstuur een contractvoorstel

Screen sollicitaties en stuur een contractvoorstel naar jouw favoriete bijverdiener.