Flexi-jobbers gezocht voor in je zaak?

Het flexi-statuut is voordelig voor bijverdieners én werkgevers. Want flexi’s mogen onbeperkt bijverdienen. Bovendien betaal jij als werkgever een verminderde RSZ-bijdrage. Da’s win-win! Via NOWJOBS vind je meer dan 144.000 flexi’s die de handen uit de mouwen willen steken.

Ben jij net als wij overtuigd? Fiks die flexi NOW!

Wat kost een flexi-jobber?

Een flexi-jobber aannemen is een voordelige manier om extra hulp te krijgen tijdens drukke momenten in jouw zaak. Je betaalt immers een verminderde RSZ-bijdrage van 28%.

Bereken hier het tarief: price calculator

Hoe flexi's vinden via NOWJOBS

1

Registreer je zaak

Download de app of registreer via het webplatform.

2

Plaats gratis je vacature

Stuur in enkele klikken jouw vacature uit naar flexibele bijverdieners en… ontvang gemiddeld 15 reacties per vacature!

3

Kies de geschikte flexi-jobber(s)

Kies je favoriet, verstuur een contractvoorstel en fiks die flexi!

Follow the flexi flow

Al meer dan 21.000 bedrijven schakelen flexi’s in via NOWJOBS. Lees hier hoe Catho van Bakkerij Goris zich geen zorgen meer hoeft te maken over het vinden van flexi's en de bijhorende administratie!

Werken met jobstudenten of bijverdieners?

Zoek je flexibel personeel zonder flexi-statuut, zoals jobstudenten voor extra energie of bijverdieners met meer maturiteit? Wij vertellen je alles over de voorwaarden en het aanwerven van studenten en bijverdieners!

 

Schakel energieke jobstudenten in

Op zoek naar leergierige medewerkers voor drukke weekends of de vakantieperiodes? Dan is een jobstudent jouw ideale - en meest voordelige - match!

Ga voor hardwerkende bijverdieners

Zoek je een werkkracht die zich volledig smijt voor jouw bedrijf, en is een studenten- of flexi-statuut geen vereiste? Schakel dan een bijverdiener in!