06 april 2023

Bijverdieners aanwerven in de podiumkunsten- en muzieksector

De sector van podiumkunsten en muziek (paritair comité 304) maakt zich klaar voor de zomer van 2023 en daarom zijn heel wat bedrijven op zoek naar extra hulp tijdens festivals, events, concerten, theatervoorstellingen… Jobstudenten of flexi-jobbers zijn de ideale manier om tijdelijke tekorten op te vangen tijdens de drukste periodes. Maar voor welke taken kan je deze extra hulp nu juist inschakelen en met welke zaken dien je rekening te houden?  

Jobstudenten aanwerven 

Studenten gaan in deze sector met plezier aan de slag door het boeiende werk, de variatie en de leuke werksfeer. Jobstudenten kan je flexibel inzetten tijdens de drukke festivalmaanden, stralende zomerweekends of grote voorstellingen. Op jaarbasis mogen ze 600 uur werken aan een voordelig tarief, dus zij kunnen jou extra hulp bieden tijdens piekmomenten.   

Hoe zit het met flexi-jobbers?  

Goed nieuws, want sinds 1 januari 2023 mogen ook flexi's aan de slag in deze sector! Door hun ervaring en maturiteit zijn flexi-jobbers een grote troef binnen jouw organisatie. Ze mogen onbeperkt bijklussen en zijn erg gemotiveerd in hun bijverdienste. Bovendien zijn flexi’s op zoek naar variatie en sociaal contact! En als dat dan niet net is wat jij hen kan bieden met een job in de wereld van muziek en podiumkunsten?   

Flexi's en studenten aannemen is een slimme zet 

Jobstudenten en flexi's kunnen helpende handen bieden in allerlei functies. Zo mogen ze aan de slag als ticketmedewerker, administratief medewerker, barmedewerker, parkingwachter, hostess, opbouw- en afbouwmedewerker… Hulp van bijverdieners is dus mogelijk doorheen jouw hele business! Daar zit muziek in, niet?  

Personeel gezocht? Vind bijverdieners in 1,2,3 via NOWJOBS 

Via NOWJOBS vind je gemakkelijk en snel een grote poule van jobstudenten en flexi-jobbers die op jouw event of voorstelling aan de slag kunnen. Wil jij net als Tomorrowland, Live Nation, het Concertgebouw Brugge en vele andere klanten verzekerd zijn van een geslaagde avond zonder personeelszorgen? Overtuigd? Registreer je hier, plaats een gratis vacature via NOWJOBS en plan alvast jouw personeel in!  

Registreer nu

Of ken je een bedrijf in deze sector dat bijverdieners kan gebruiken? Verwijs hen door naar NOWJOBS en ontvang € 50 korting op je volgende contract. Ook het door jou aangebrachte bedrijf krijgt korting op het eerste contractvoorstel. Een win-win voor beide dus!

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina. Is je vraag nog niet beantwoord? Contacteer ons dan zeker!

Contacteer ons

account_circle

Marketing - 06 april 2023