09 mei 2023

5 tips om je flexi's en jobstudenten voor de zomer in te plannen via NOWJOBS

Twee bijverdieners aan de slag op een zomerterras

Als werkgever wil je zeker zijn dat je genoeg flexi-jobbers en jobstudenten bij de hand hebt om de zomerdrukte op te vangen. Via NOWJOBS kan je je bijverdieners snel en gemakkelijk inplannen! Maar hoe doe je dat het best? Lees hieronder 5 tips die je heel wat tijd en moeite besparen bij het opbouwen van je flexibele poule voor de zomer.

1. Vertrouw op onze service

Ben je op zoek naar flexibele bijverdieners voor deze zomer? Via NOWJOBS plaats je gratis een vacature en ontvang je gemiddeld 15 sollicitaties. Zo kies je zelf de meest geschikte student of flexi-jobber. De app of het webplatform zijn bovendien 100% digitaal én 24/7 beschikbaar. En het beste nieuws? Je hebt geen papierwerk want alles wordt voor jou geregeld.

2. Zorg voor een plan B

Het is altijd belangrijk om een back-upplan te hebben voor het geval dat er onverwachtse wijzigingen in je planning opduiken. Via onze app heb je toegang tot een database van 500.000 bijverdieners om eventuele tekorten op te vullen. Zo kan je er tijdens de drukste momenten op vertrouwen dat alles soepel blijft verlopen.

3. Gebruik de planningstool

Via de NOW Planningstool is het gemakkelijk om het overzicht over al je bijverdieners te bewaren. Je kan ook perfect je eigen bijverdieners via NOWJOBS uitnodigen en inschrijven tegen een voordelig tarief. Zo beheer je je volledige flexibele poule via één platform! Bovendien kan je via de planning ook zien wanneer bijverdieners beschikbaar zijn zodat je daar op kan inspelen. Begin zo vroeg mogelijk met het plannen van je zomerpoule, want zo voorkom je dat je op het laatste moment nog moeten zoeken naar extra personeel.

4. Communiceer duidelijk met je bijverdieners

Via de chatfunctie in de app is het eenvoudig om te communiceren met bijverdieners. Zo kan je zelfs één bericht naar meerdere bijverdieners tegelijk sturen, wat je een hoop tijd bespaart. Geef duidelijk aan welke dagen en uren de NOWJOBBERS moet werken, welke taken ze moeten uitvoeren en wat er van hen verwacht wordt. Door duidelijk te communiceren met je bijverdieners, voorkom je misverstanden en zorg je dat iedereen goed voorbereid is. 

5. Maak een favorietenpoule

Ben je tevreden van een bijverdiener die kwam werken? Dan kan je hem of haar toevoegen aan je favorieten. Zo bouw je een vaste poule van studenten en flexi’s op die je kunnen bijstaan op drukke momenten. Door gebruik te maken van de favorietenpoule hoef je dus niet telkens opnieuw te zoeken naar geschikte bijverdienersen kan je snel en efficiënt je zomerpoule opbouwen

Kortom, met bovenstaande tips heb je genoeg flexi’s en jobstudenten voor de zomer bij de hand en ben je voorbereid op de zomerdrukte! Wil je meer weten over de grote voordelen van het inzetten van flexi’s en jobstudenten deze zomer? Lees dan deze blog.

Wil je onze tips al meteen toepassen? Download dan nu de NOWJOBS-app en registreer je zaak vandaag nog!

Registreer nu

account_circle

Marketing - 09 mei 2023