09 mei 2023

3 redenen waarom het een goed idee is om jobstudenten en flexi’s in te schakelen deze zomer

Bijverdiener aan de slag als barista in een koffiebar

De zomer is de drukste periode van het jaar voor heel wat ondernemers. Of je nu een restaurant hebt of een winkel runt, de kans is groot dat je extra helpende handen nodig hebt om de drukte aan te kunnen. Hier zijn dan ook drie redenen waarom het inzetten van jobstudenten en flexi-jobbers via NOWJOBS een slimme zet is voor je personeelsplanning deze zomer.

1. Flexi-jobbers & jobstudenten zijn heel flexibel

Eén van de grootste voordelen van het inzetten van flexi’s en jobstudenten is de flexibiliteit die ze bieden. Je kan zelf kiezen hoeveel uren per week of per dag je bijverdieners wil inzetten, afhankelijk van de drukte in je zaak. Dat betekent dat je makkelijk kan inspelen op onvoorziene veranderingen en je extra bijverdieners kan inzetten tijdens drukke periodes. Dat zorgt voor een efficiëntere personeelsplanning en minder stress voor jou en je team!

2. Uitgebreide keuze

Via NOWJOBS kan je rekenen op onze uitgebreide database van meer dan 470.000 bijverdieners, waarvan bijna 70% student is. Ook flexi-jobben wordt alsmaar populairder, meer en meer mensen zijn op zoek naar een fijne bijverdienste. Zo registreerden zich in 2023 al dubbel zoveel flexi’s als in dezelfde maanden vorig jaar. In de app kan je profielen van bijverdieners die solliciteerden bekijken en zie je hun ervaring en vaardigheden. Zo kies jij zeker de geschikte bijverdiener(s)!

3. Je bespaart tijd

Time is money! Het gaat allemaal heel snel: in een mum van tijd registreer je je bedrijf en kan je starten met het plaatsen van je vacatures. Zo is het mogelijk om tot 2u voor je shift iemand te vinden. Klinkt goed hé?

Kortom, het inzetten van jobstudenten en flexi’s via NOWJOBS deze zomer is een slimme zet voor bedrijven die nog nood hebben aan extra personeel tijdens de piekmomenten. Heb je nog tips nodig om het inplannen van je flexi’s en jobstudenten voor de zomer eenvoudiger te maken? Lees er dan meer over in deze blog.

Ben jij nog op zoek naar helpende handen voor de zomer? Download de NOWJOBS-app en registreer je zaak vandaag nog!

Registreer nu

account_circle

Marketing - 09 mei 2023