02 januari 2024

In welke sectoren kan ik aan de slag als jobstudent?

Als jobstudent kan je in heel veel sectoren terecht. Wij geven een overzicht van de studentenjobs die NOWJOBS voor jou in petto heeft:

Studentenjob in de horecasector

Horecazaken zijn bijna altijd op zoek naar helpende handen op drukke dagen. Is pintjes tappen of cocktails maken één van jouw kwaliteiten? Dan is een studentenjob in de horeca als kelner iets voor jou! Werk je liever achter de schermen en ben je niet bang om je handen vuil te maken? Dan kan je aan de slag als afwasser. Ook hulpkoks worden heel erg gewaardeerd!

Studentenjob in de evenementensector

Ook in de eventsector kan je aan de slag als jobstudent. Werk als host(ess) of opdiener en verdien een centje bij op de leukste evenementen!

Studentenjob in de administratie & services sector

Ben jij een administratief wonder? Via NOWJOBS kan je aan de slag als management assistent, admin support of marketing support. Van een geslaagde studentenjob in de administratie als opstapje naar een echte job gesproken!

Studentenjob in de nijverheidssector

Veel bakkers en slagers zijn op zoek naar hulp in hun zaak. Heb jij al wat ervaring? Volg je een bakkersopleiding? Dan is een studentenjob in de nijverheid zeker iets voor jou.

Studentenjob in de retail & sales sector

Is een job in de sales jou op het lijf geschreven? Ga aan de slag als kassier, verkoper of aanvuller. Als jobstudent in een supermarkt of kledingwinkel is er altijd wel werk en zal je heel gevarieerd werk mogen uitvoeren.

Studentenjob in de schoonmaaksector

Ben jij op zoek naar een simpele studentenjob die goed verdient? Overweeg dan zeker om ergens als jobstudent te gaan schoonmaken. Zo goed als elke zaak kan wel een schoonmaakhulp gebruiken.

Studentenjob als chauffeur

Heb je als student een rijbewijs B, heb je al wat kilometers gereden en ben je zelfzeker achter het stuur? Dan kan je soms aan de slag als chauffeur om bijvoorbeeld tussen eventlocaties heen en weer te rijden of om mensen in de buurt veilig thuis te brengen.

Studentenjob in de beauty & lifestyle sector

Het lijkt niet zo vanzelfsprekend, maar als jobstudent kan je ook werken als beauty consultant, kapper, masseur of masseuse. Ben jij gepassioneerd door beauty en verzorging? Dan ben jij hiervoor in de wieg gelegd. Ook personal trainers worden erg gezocht in deze sector om klanten te ondersteunen en motiveren en als student leer je snel heel wat bij.

Spreken deze sectoren jouw aan? Lees hier hoe je het best kan solliciteren en de meeste kans maakt op een job binnen jouw favoriete sector!

Wil je een centje bijverdienen als jobstudent? Download dan meteen onze NOWJOBS-app. Je vult simpelweg je profiel in, de sector(en) waar je wilt werken en vind een job in no time!
 


 

Aarzel niet om ons te contacteren via now@nowjobs.com of onze veelgestelde vragen te bekijken als je hier nog vragen over hebt! 

account_circle

Marketing - 02 januari 2024