06 april 2023

Een bijverdienste in de podiumkunsten en muziek: alles wat je moet weten

Heb jij een passie voor dans en kunst? Altijd al eens willen werken op goeie beats? Of gewoon zin om eens iets anders te proberen? Dat is dan goed nieuws, want bij NOWJOBS kan je nu ook aan de slag in de wereld van podiumkunsten en muziek (paritair comité 304). De app wordt continu uitgebreid met de coolste jobs in heel wat nieuwe sectoren, en de podiumkunsten- en muzieksector is één van onze nieuwste uitbreidingen! Maar waar kan je nu juist aan de slag en welke jobs kan je doen in deze sector? Wij zetten het even op een rijtje. 

Een flexi-job op evenementen of voorstellingen?  

Door de uitbreiding van de sectoren voor flexi-jobs, kan je sinds 1 januari 2023 als flexi-jobber aan de slag in de sector podiumkunsten en muziek. Met de NOWJOBS-app maken wij dat voor jou heel makkelijk! Wil je dus naast je vaste job genieten van goeie beats en de sfeer opsnuiven, of een beetje proeven van een goede voorstelling? En terwijl nog eens geld verdienen? Klinkt als muziek in de oren toch? 

Een bijverdienste of studentenjob in podiumkunsten of muziek: iets voor jou?  

Ben jij op zoek naar een boeiende studentenjob met veel variatie? Of ben je niet schuw van een bijverdienste in het weekend? Dan moet jij zeker aan de slag gaan als jobstudent of bijverdiener in de podiumkunsten en muziek! Gesproken van een bijjob waarmee je indruk kan maken! Zo kan je op allerlei festivals, filmsets, concerten, of bij theaters en voorstellingen over heel Vlaanderen extra geld verdienen.  

Zo kan je via NOWJOBS nu ook aan de slag als stagehand of stagebouwer bij Tomorrowland, Core, Rock Werchter, Q-Music Beachhouse... Verder kan je nu ook leuke jobs doen bij het Toneelhuis, het Concertgebouw Brugge, One Of A Kind Events… én nog zo veel meer!  

Makkelijk bijverdienen via NOWJOBS  

De muzieksector zet zich schrap voor de festival- en concertzomer van 2023, dus er staan heel wat vacatures open in de app! Wil jij dus werken in de leukste sector die er bestaat, of kijk je al uit naar een fijne bijverdienste in de zomer van 2023? Say no more. Download nu de app, swipe door de vacatures en grijp je kans!  

Ken jij een bedrijf in deze sector? Verwijs hen door en ontvang 50 euro jouw eerstvolgende contract

account_circle

Marketing - 06 april 2023