Bijverdienen als
Kelner
Barman
Barvrouw
Kok
Keukenhulp
Afwasser

Met een studentenjob of flexi-job in de horeca is het voor jou altijd happy hour. Haja, want jij brengt iedereen happiness on a plate. Of in een glas. En je weet dat je snel uitbetaald wordt!

Word een bijverdiener in 4 stappen

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks.

 

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures.

3

Kies je bijverdienste

Meer dan 23.000 bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening.

In de horeca werk vinden? A piece of cake!

Met de NOWJOBS-app beslis jij waar, wanneer en hoe vaak je werkt om bij te verdienen: weekendwerk, op weekdagen of enkel tijdens vakantieperiodes.

Een restaurant in Gent, een toffe bar in Antwerpen of een brasserietje aan zee met de lekkerste garnaalkroketten: in de app vind je gegarandeerd een job die in de smaak valt. 

Nog voordat je klanten hun bord leeg hebben, kan je geld al op je rekening staan! Je loon wordt namelijk gestort zodra je werkgever je uren bevestigt. Ook meteen na je shift.

Eet van meerdere horecawalletjes

Ben jij een keukenkluns die voortdurend het brandalarm doet afgaan? Dan sta je misschien beter niet achter het fornuis. Niet getreurd, je kunt in de horeca ook bijverdienen als zaalhulp, barmedewerk(st)er, keukenhulp en afwasser

Horeca personeel komt altijd als geroepen. Wil je weten welke horecazaken bij jou in de buurt om flexi’s of studenten smeken? Swipe nu door de app!

Liever aan de slag in een andere sector?