Draag je steentje bij als
Vrijwilliger

Wil je écht bijdragen aan de samenleving? Dan kan je via NOWJOBS aan de slag als vrijwilliger. NOWJOBS helpt je mensen helpen! Hier vind je de nodige informatie over het vrijwilligersstatuut en de voorwaarden die verbonden zijn aan vrijwilligerswerk.

Word een bijverdiener in 4 stappen

1

Download de NOWJOBS-app

Gratis en voor niks.

 

2

Vul je profiel aan

Maak je profiel compleet en swipe door de vele vacatures.

3

Kies je bijverdienste

Meer dan 21.000 bedrijven staan in de rij voor jou!

4

Show me the money!

Je geld staat supersnel op je bankrekening.

Voorwaarden vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is nobel, hartverwarmend en verrijkend. Je werkt namelijk bij een organisatie die geen winst nastreeft.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan kun je aan de slag als vrijwilliger!

  • Je bent minstens 16 jaar oud.
  • 15 jaar mag ook, zolang je het tweede middelbaar voltooid hebt. 
  • Je hebt een geldige verblijfsvergunning. Wie in België geboren is, heeft die niet nodig.

Met vrijwilligerswerk help je mee aan een betere maatschappij, ontplooi je jezelf én verleid je toekomstige werkgevers door die onbaatzuchtige ervaring op je cv.

Vrijwilligerswerk is verrijkend, maar word je voor al die belangeloze inzet ook betaald? Goeie vraag! Op deze pagina kom je alles te weten over betaald vrijwilligerswerk en vrijwilligerswerk met vergoeding. 

In welke sectoren kun je vrijwilligerswerk doen?  

Een pak organisaties kunnen jouw hulp gebruiken. Verschillende natuurorganisaties, sport- en cultuurverenigingen zijn vzw’s die vrijwilligers zoeken, maar je kan ook aan de slag bij een overheidsinstantie of OCMW. Ben je een dierenliefhebber? Dan voel je je in een dierenasiel als een vis in het water! 

Raadpleeg gauw de NOWJOBS-app en check de vrijwilligersvacatures die je herkent aan het icoontje met hand & hart. Of ga naar vrijwilligerswerk.be en ontdek al het vrijwilligerswerk bij jou in de buurt.

Liever aan de slag in een andere sector?