04 april 2023

Bijverdienen als automechanieker of elektricien?

Man is bezig met het monteren van een elektrische plaat

Studeer jij een technische richting en droom je van een carrière als automechanieker of elektricien? Of wil je graag van een technische job proeven? Ideaal, want er zijn weer heel wat nieuwe sectoren aan onze app toegevoegd die dat mogelijk maken! Zo kan je uit meer bedrijven kiezen en in nieuwe sectoren aan de slag. We zetten alle informatie even voor jou op een rijtje. 

Studentenjobs met voorkennis

Het is niet altijd makkelijk om een leuke studentenjob of bijverdienste te vinden. Gelukkig wordt onze app voortdurend vernieuwd, waardoor er al heel wat nieuwe jobs zijn bijgekomen! Dat is fijn als je eens een andere job wil proberen. Daarnaast is het ook interessant om een bijverdienste te hebben die aansluit bij je studies of kennis. Je verdient dan een centje bij terwijl je ervaring opdoet én het staat nog eens goed op je CV. Alleen maar voordelen dus! 

Ben jij een handige harry?

Doe je graag klusjes en ben je thuis de reparatieheld? Dan is een bijverdienste als elektricien écht is voor jou! Welke taken voer je dan zoal uit?
•    Installaties van machines
•    Reparaties van allerlei elektrische toestellen
•    Verschillende montagetaken
•    Bekabeling testen
•    Stroompannes voorkomen of oplossen
•    …

Of toch eerder een autofreak?

Ben je een echte autofreak en sleutel je liever aan auto’s of andere voertuigen? Dan is een een studentenjob of bijverdienste in een garage ideaal! Via NOWJOBS kan je bijvoorbeeld bij MIG Motors gaan werken. Daar kan je aan Audi's en Volkswagens sleutelen. Zie jij dat wel zitten? Swipe dan zeker tussen de vacatures in onze app! Er zijn ook nog heel wat andere zotte bedrijven die staan te springen voor jouw hulp. Benieuwd welke vacatures NOWJOBS voor jou in petto heeft? Check nu het aanbod in onze app!

Ontvang een bonus van € 50

Is jouw vader elektricien? Runt jouw neef een garage? Of ken jij een bedrijf waar ze wel wat helpende handen kunnen gebruiken? Verwijs hen dan zeker door naar de NOWJOBS-app en ontvang 50 euro bovenop je loon bij je volgende contract!

Nodig een bedrijf uit

Nog niet geregistreerd? Download de NOWJOBS-app en begin met swipen!

account_circle

Marketing - 04 april 2023