Directe uitbetaling dankzij NOWJOBS & KBC!
 

Wil je je bijverdieners tevreden houden en ze aan jouw bedrijf binden, zonder extra kosten te maken? Bij NOWJOBS hebben we dé oplossing. En jij hoeft niets te doen. Dankzij de samenwerking van NOWJOBS en KBC genieten je bijverdieners van een flitsbetaling met Instant Payment: ze krijgen hun loon in een flits, sneller dan ooit!
 

Sinds 24 juni 2020 worden jouw bijverdieners nóg sneller uitbetaald. Samen met KBC heeft NOWJOBS namelijk Instant Payment ingevoerd. Met die betaaltechniek krijgen je bijverdieners meteen na de shift hun loon gestort in plaats van de dag erna. Van een flitsbetaling gesproken! 

Dit zorgt ervoor dat je bijverdieners extra gemotiveerd zijn en nog sneller zullen terugkomen om de handen uit de mouwen te steken.

Hoe werkt het?

Nadat jouw bijverdieners het beste van zichzelf hebben gegeven, kan jij hun shift en gewerkte uren bevestigen. In 1 klik is het gebeurd! Het loon wordt dan onmiddellijk gestort dankzij de Instant Payment-techniek van KBC. Binnen enkele seconden zullen je hardwerkende bijverdieners het correcte loon op hun rekening ontvangen, ook als ze niet bij KBC zijn aangesloten. Ze ontvangen deze flitsbetaling bovendien op ieder moment, ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

NOWJOBS, da's snelheid én kwaliteit!

  • NOWJOBS is een gratis app voor bedrijven, organisaties en vzw’s.
  • Je downloadt de app, registreert je bedrijf en plaatst gratis vacatures die uitgestuurd worden naar kandidaten in jouw buurt. Zij komen uit onze database van meer dan 500.000 bijverdieners!
  • Dankzij de applicatie kan je overal, 24/7, een bijverdiener vinden of je werkplanning raadplegen.
  • Je kan je eigen bijverdieners en vaste poule voordelig inschrijven via onze payrolling. De administratie regelen wij!
  • Alles gebeurt 100% digitaal – van het tekenen van het contract tot de uitbetaling.