Review voor bedrijven

Hoe werken reviews?
add

Na elke shift via NOWJOBS zal zowel aan bijverdieners als aan werkgevers gevraagd worden om een review te schrijven. De reviews zijn dus gebaseerd op tewerkstellingen via NOWJOBS. Is een bijverdiener nieuw op de app en heeft die nog geen reviews? Dan kan ook een eerdere werkgever die niet via NOWJOBS werkt een review geven. Het NOWJOBS-team heeft geen enkele invloed op de gegeven reviews maar houdt wel toezicht om ongepaste reacties te vermijden.

Kan ik een review verwijderen waar ik niet mee akkoord ga?
add

Je kan zelf geen reviews verwijderen. Gaat het om een ongepaste review? Neem in dit geval contact op met NOWJOBS.

Hoe schrijf ik een review?
add

Nadat een shift is afgelopen kan je onmiddellijk een review over de bijverdiener schrijven. Op het homescherm krijg je daar een melding van, waarop je kunt doorklikken. Ben je vergeten om een review te schrijven en heb je geen melding meer bij de to do’s? Dan kan je de melding terugvinden bij 'Instellingen' en een review achterlaten.

Hoe lang heb ik de tijd om een review te schrijven?
add

NOWJOBS streeft ernaar om iedere bijverdiener zo snel mogelijk uit te betalen. Doordat een review schrijven samen gaat met het bevestigen van de uren, zit er een tijdslimiet op. Je hebt per shift 12u de tijd om de uren te bevestigen en een review te schrijven. We raden dan ook aan om dat onmiddellijk na afloop van de shift te doen. Ben je het vergeten of werden de uren automatisch bevestigd en heb je geen melding bij de to do’s? Ga dan naar 'Instellingen'.

Hoe kan ik feedback geven over de app zelf?
add

Bij NOWJOBS zoeken we altijd naar manieren om de app te optimaliseren, zodat de gebruiksvriendelijkheid continu verbetert. We horen dus graag wat je fantastisch vond en wat er volgens jou beter kan. Heb je een vraag of wil je een fout in de app melden? Contacteer ons dan zeker op now@nowjobs.com.

Hoe kan ik een review die ik geschreven heb aanpassen?
add

Het is niet mogelijk om een review aan te passen. Daarom is het ook belangrijk dat je de shift zo goed en objectief mogelijk beoordeelt.

Kan ik een review geven aan een kandidaat die niet is komen opdagen?
add

Wanneer een bijverdiener niet is komen opdagen, kan je geen review schrijven. Wanneer de bijverdiener vooraf niets liet weten, wordt hun profiel automatisch geblokkeerd zodat die niet meer kan solliciteren. Op die manier proberen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bijverdieners te garanderen aan werkgevers.