03 augustus 2020

Dankzij deze nieuwe features kies jij de meest geschikte bijverdiener voor jouw bedrijf!

Een werkgever die de NOWJOBS-app raadpleegt via smartphone en laptop

“Jullie ontmoeten de kandidaten niet, hoe zorgen jullie er dan voor dat er een kwalitatieve bijverdiener bij mij komt werken?”. Dit is een vraag die ons wel vaker wordt gesteld.

Onze NOWJOBS app ontstond in 2017 in België als één van de eerste digitale platformen binnen de uitzendmarkt. Het gevolg: veel bijverdieners gingen voor het eerst via een app op zoek naar werk, maar ook voor bedrijven was het nieuw om personeel via deze manier in te schakelen. 

Je plaatst als werkgever een vacature op de app, krijgt verschillende sollicitaties binnen, maar je weet niet wie te kiezen. En zomaar een contractvoorstel sturen naar iemand die je niet kent, lijkt heel spannend. Dat snappen we! 

Maar je hoeft je helemaal nergens zorgen om te maken, want wij ondersteunen je niet alleen in het admin-luik, maar ook in het selectieproces. In deze blog leggen we graag uit hoe we onze bijverdieners tóch screenen en ervoor zorgen dat jij een match vindt.

Nieuwe features voor extra betrouwbaarheid 

Om de keuzestress te verminderen bij een groot aanbod sollicitanten en de juiste bijverdiener voor de vacature te kiezen, hebben we twee nieuwe features toegevoegd in de app.

Elite Match voorbeeldscherm
 

 1.    De Elite Match: Deze kandidaten kan je herkennen aan het gele kadertje rond hun profiel in de app. Dit zijn bijverdieners die al heel vaak via NOWJOBS hebben gewerkt, altijd goede reviews krijgen én die wij handmatig hebben gescreend

Ons team heeft deze kandidaten persoonlijk opgebeld. Aan de hand van verschillende vragen brengen we hun capaciteiten in
kaart. Zo kunnen we zeker zijn dat deze bijverdieners de meest betrouwbare en gemotiveerde werkers zijn uit onze database. Je kan ze aannemen en op je twee oren slapen!

 Top Match voorbeeldscherm

2.    Daarnaast is er ook nog de Top Match ⚡️: deze bijverdieners hebben een rood kadertje rond hun profiel. Zij scoren heel hoog op de volgende criteria:

  • ze hebben veel gewerkt via onze app bij verschillende werkgevers,
  • zeggen nooit af (betrouwbaarheid: check ✅) ,
  • en ontvangen telkens goede reviews. 

Onze app wordt steeds slimmer en herkent deze kandidaten automatisch als hardwerkende en geschikte kandidaten die je zonder zorgen kan inschakelen! 

 

Vlot en duidelijk communiceren met je toekomstige bijverdieners

In onze app vind je een gebruiksvriendelijke chatfunctie. Wil je graag wat meer informatie over de bijverdiener? Stuur eenvoudig een chatberichtje met een aantal vragen om de bijverdiener wat beter te leren kennen. 

Wil je jouw bijverdiener toch liever eerst eens face-to-face zien? Dat is ook mogelijk. Je kan via de chat een sollicitatiegesprek inplannen. 

Ben jij op zoek naar meerdere kandidaten uit jouw regio? Dan organiseren wij met veel plezier voor jou een jobdag

Wat houdt zo’n jobdag in? Jij vertelt ons welke bijverdieners je zoekt voor welke functies en wij regelen alles voor jou. That’s it, geen extra zorgen voor jou, maar net meer keuze! Zo kan je op een efficiënte manier je toekomstige bijverdieners in real life ontmoeten en een stabiele poule opbouwen waar je kan op rekenen. 

Dankzij deze features kies je nog gemakkelijker de juiste bijverdiener(s) om de handen uit de mouwen te steken. En met die uitgespaarde tijd kan jij gewoon focussen op je zaak. Update snel de app en ontdek onze toppers die staan te springen om voor jou te werken! 

Ben je nog op zoek naar enthousiaste bijverdieners? Registreer je dan nu!

Registreer nu

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina. Is je vraag nog niet beantwoord? Contacteer ons dan zeker!

Contacteer ons
 

account_circle

Marketing - 03 augustus 2020