04 april 2023

Bijverdieners en jobstudenten inzetten als automechanieker en elektricien

Twee monteurs sleutelen aan een auto

De NOWJOBS-app groeit en bloeit! Onlangs werden er weer twee nieuwe paritaire comités aan onze app toegevoegd, namelijk PC 112 voor garages & automechanieker en PC 149.01 voor elektriciens. Dat is geweldig nieuws voor bedrijven die op zoek zijn naar extra hulp. Maar wat kunnen bijverdieners en jobstudenten nu precies voor jouw bedrijf betekenen en wat zijn de grootste voordelen? In deze blog lees je er alles over!

Wat zijn de voordelen?

Heel wat bijverdieners staan te springen om de handen uit de mouwen te steken. Voor bedrijven klinkt dat als muziek in de oren! Naast reguliere bijverdieners zijn er ook heel wat jobstudenten die graag een centje willen bijverdienen. Je kan studenten flexibel inschakelen in vakantieperiodes of tussen hun lessen door en ze mogen maximaal 600 uur per jaar tegen verlaagde sociale bijdragen werken. Bovendien kan je ze voor veel verschillende taken inschakelen, zoals installaties, reparaties, montages, … Handig! 

Bedrijf in de kijker

Eén van de vele bedrijven in deze sector die de NOWJOBS-app gebruikt is MIG Motors. MIG Motors is een garageketen met 9 verschillende locaties die auto's verkoopt én herstelt van de merken Audi, Volkswagen, Škoda, Seat en Cupra. 

Garage MIG Motors

MIG Motors gebruikt NOWJOBS om jobstudenten automechaniek te vinden. Vooral in vakantieperiodes zijn er heel wat studenten die graag in de garage willen komen werken. Ze voeren vooral bandenwissels en kleine als grote onderhouden uit. 

Het mooie eraan is natuurlijk dat het een échte win-win situatie is. MIG Motors kan profiteren van de inzet van de studenten terwijl studenten een mooi centje kunnen bijverdienen en bovendien ervaring opdoen. 

Wil jij graag korting op je volgende factuur?

Werkt jouw bedrijf al met NOWJOBS en ken jij bedrijven in de sector die wel wat helpende handen kunnen gebruiken? In onze app kan je makkelijk een bedrijf uitnodigen! Als jij een bedrijf naar ons doorverwijst ontvang je € 50 korting op je volgende factuur! Daarnaast krijgt het door jou aangebrachte bedrijf ook € 50 korting op zijn eerste contractvoorstel. Nog een win-win dus!

Snel en makkelijk via de NOWJOBS-app

Via de NOWJOBS-app kan je op een hele efficiënte manier op zoek gaan naar jobstudenten en bijverdieners. Het zoeken naar personeel is nog nooit zo makkelijk geweest: registreer je bedrijf in een paar minuten en zet vandaag nog een vacature online!

Heb je nog nooit met NOWJOBS gewerkt en wil je meer weten? Lees dan zeker onze blog over de grote voordelen van werken met jobstudenten. En registreer nu jouw bedrijf en profiteer van de voordelen!

Registreer nu

account_circle

Marketing - 04 april 2023