Bijverdiener Marie vertelt wat ze van de NOWJOBS-app vindt en hoe ze een bedrijf overtuigde om zich aan te sluiten.

Marie uit Ganshoren werkt al 2 maanden via NOWJOBS. Ze heeft al bij twee verschillende werkgevers gewerkt en zet zich met veel plezier in voor jobs in de retail. We vroegen haar wat ze zo leuk vindt aan werken via onze app. Lees je mee?

“Ik ben heel tevreden over de app omdat het heel overzichtelijk is, zowel qua openstaande vacatures als planning en communicatie.

Via interimkantoren kon ik te weinig zelf kiezen welke jobs ik wanneer wilde doen. Via NOWJOBS is het stukken gemakkelijker. Ik vind het fijn dat ik zelf tussen de vacatures kan kiezen waarop ik solliciteer op basis van de locatie, de reviews over de werksfeer bij het bedrijf en mijn eigen beschikbaarheid.

Tijdens de zomermaanden werkte ik bij een slagerij. Nu mijn studies weer gestart zijn, wilde ik mijn baas daar uiteraard niet zonder extra hulp laten zitten en heb ik hen NOWJOBS aangeraden. Hij vond het, net als mij, een grote meerwaarde dat hij zelf kan kiezen welke student of flexi hij aanneemt, en dat dit niet door een interimkantoor of derde partij wordt beslist voor hem. Daarom was hij meteen overtuigd van NOWJOBS. En ik ben natuurlijk blij dat ik daardoor € 50 extra heb kunnen verdienen!”

Wil je net als Marie zonder veel moeite € 50 extra verdienen door een bedrijf te overtuigen van onze app? Lees er alles over in deze blog.

Of kriebelt het om zelf aan de slag gaan en snel een job te vinden die bij jou past? Dan vind je alle openstaande vacatures in jouw buurt via onze gratis app.

Download nu de NOWJOBS-app!