NOWJOBS’ IT-TEAM FOR THE WIN

Hackathon: NOWJOBS kwam, zag en overwon

Van een originele teambuilding gesproken: even geleden organiseerde ons IT-team een tweedaagse hackathon. Mocht je niet weten wat dat is: tijdens een hackathon gaan softwareprogrammeurs samen een digitale uitdaging aan. (Voila, weer iets bijgeleerd.) Na een lastig coronajaar was deze hackathon voor NOWJOBS de ideale manier om nieuwe medewerkers te verwelkomen!

Digitale bedenksels 

Tijdens de hackathon werkte het NOWJOBS team onder andere aan een iOS-widget die je aanmoedigt om te solliciteren voor vacatures, en een app voor Apple Watch waarmee je onder andere ziet hoeveel shifts je de komende week nog hebt staan. Onze zelf samengestelde jury quoteerde de projecten op innovatie, uitwerking en bruikbaarheid binnen NOWJOBS. Het resultaat? Een geslaagde teambuilding en een ferme portie goesting om toekomstige projecten onder handen te nemen!

NOWJOBS Hackathon

We want you!

Trouwens. Bij NOWJOBS zijn we nog op zoek naar developers. Goed om weten: onze developers ontwikkelen volledig in-house. Het IT-team van NOWJOBS werkt bovendien internationaal. Zo hielpen ze mee bij de opzet van NOWJOBS in Nederland en Frankrijk. Straf, niet? 

Dus, beste digitaal talent. Kan jij je helemaal vinden in de NOWJOBS-visie? En heb je zin om deel uit te maken van een krakteam aan in-house developers? Dan kan solliciteren hier. Tot snel!