Ilse, Josy en Falke zijn het erover eens: via hun studentenjob of flexi-job verdienen ze op een toffe manier een centje bij. Maar dat is lang niet de enige reden waarom zij dit doen! Lees je mee?

Falke: “Flexi-jobben is voor mij een leuke vrijetijdsbesteding. Zo krijg ik de kans om in een andere sector dan die van mijn fulltime job te werken én verdien ik op een toffe manier een centje bij.”
Ilse: “Ik doe een flexi-job omdat ik naast mijn vast werk extra tijd over heb die ik graag op een leuke manier invul. Daarnaast hou ik van reizen en kan ik daarvoor dankzij mijn flexi-job een financiële buffer aanleggen.
Josy: “Al van kleins af aan ben ik gemotiveerd om hier en daar klusjes te doen en wat extra geld te verdienen. Nu besef ik dat ik niet alleen geld verdien, maar dat ik tijdens mijn studentjob ook enorm veel bijleer en ervaring opdoe.

Sociaal contact

De drie dames vermelden ook dat ze genieten van het sociaal contact op de werkvloer, zeker in deze crisistijden. 
Falke: “Het afgelopen jaar was het bijna onmogelijk om sociaal contact te hebben, anders dan in een professionele context, waardoor ik op de werkvloer fijne mensen leerde kennen”. 
Ook Ilse houdt van de plezante sfeer op haar werkplek: “Spar Lichtaart is een goede en leuke job met zeer dankbare en vriendelijke eigenaars en collega’s.”
Voor Josy is vooral het bijleren op de werkvloer belangrijk: “Het geld is natuurlijk mooi meegenomen, maar waar het bij mij echt om draait is wat je allemaal bijleert tijdens je studentenjob. Daar leerde ik niet alleen zelfstandig en verantwoordelijk te werken, maar heb ik ook de leukste collega’s om mij heen gehad! Door hen ben ik geworden wie ik nu ben. Wanneer ik op het werk arriveer, hangt er altijd een gezellige sfeer, en zelfs de klanten helpen mij om een aangename dag te hebben. Het zit ‘m echt in de kleine dingen voor mij. It’s not about the money, it’s about the bigger picture!

Bedankt voor de leuke inzendingen Falke, Ilse en Josy. “Keep up the good work” en nog veel plezier op de werkvloer gewenst!
Wil jij net zoals Falke, Ilse en Josy werken met toffe collega’s én een extra centje bijverdienen? Check dan zeker onze app en ontdek er alle openstaande vacatures in jouw buurt. 

Download nu de NOWJOBS-app!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de applicatie van NOWJOBS? Download hem helemaal gratis, maak een profiel aan & ontdek de vele voordelen.

account_circle

Manon - 26 maart 2021