14 september 2023

In welke sectoren mag je werken als bijverdiener?

Wil jij een bijverdienste in jouw favoriete sector, maar kom je niet in aanmerking voor een studenten- of flexi-job? Dat kan! Als bijverdiener kan je in elke sector aan de slag. Ontdek in deze blog de populairste sectoren en laat je inspireren!

Je hebt (nog) geen studenten- of flexi-statuut, maar droomt van een bijjob in jouw favoriete sector. Die droom kan werkelijkheid worden! Via NOWJOBS werk je als bijverdiener in elke sector. Inspiratie nodig? Hieronder vind je enkele sectoren waarin heel wat mensen bijverdienen na de uren of wanneer het hen past!

Bijverdiener in horeca

Ben jij een pro in pintjes tappen, cocktails shaken of koffie zetten? Dan is een job als kelner vast iets voor jou! Bereid je liever heerlijke gerechten? Dat kan als hulpkok in een brasserie of toprestaurant. Geen krak in de keuken, maar wel kraaknet? Dan ben je een geboren afwasser. Werken in de horeca is dus altijd mogelijk, whatever you bring to the table!

Bijverdiener in retail

Bijverdienen in retail is kassa-kassa! Ga aan de slag als winkelmedewerker, kassier, verkoper of rekkenvuller en ondersteun klanten bij hun winkelbezoek. Of je nu werkt in een supermarkt, in een kledingwinkel of bij een lokale handelaar, in retail en sales is er altijd werk!

Bijverdiener in de eventsector

Wil je een bijverdienste waar muziek in zit? Dan rock je als bijverdiener in de eventsector. Als host(ess) of barmedewerker verdien jij geld op je favoriete festival of het leukste evenement.
 

Bijverdiener in nijverheid en industrie

Veel bakkerijen en slagerijen zoeken helpende handen voor hun zaak. Heb jij van dat werk kaas gegeten? Of heb je er altijd van gedroomd om rustieke broden te bakken of heerlijk vlees te prepareren? Dan is een bijverdienste in de nijverheid zeker iets voor jou.

Bijverdiener in de schoonmaaksector 

Sta jij bekend om je netheid en wil je er graag geld mee verdienen? Dan zal je vast uitblinken in poetsen als bijverdienste! Ieder bedrijf kan wel een schoonmaakhulp gebruiken, dus waar wacht je op?

Bijverdiener als chauffeur

Een rijbewijs B, een vlotte rijstijl en a need for speed and money! Dat is wat je nodig hebt voor een bijverdienste als chauffeur B. Breng mensen van de ene eventlocatie naar de andere of voer hen veilig naar huis. En verdien er aardig wat geld mee!

Bijverdiener in de beauty & lifestyle sector

Shine bright met je bijverdienste door anderen te laten stralen. Heel wat schoonheidszaken zijn op zoek naar beauty consultants, kappers of masseurs. Liever een actievere bijverdienste? Dan is een bijjob als personal trainer je op het lijf geschreven!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via now@nowjobs.com of check onze veelgestelde vragen
Wil jij aan de slag als bijverdiener? Via NOWJOBS vind je de job die past bij jouw situatie en inspeelt op jouw passie!
 


 

account_circle

Manon - 14 september 2023