30 maart 2023

Werk in de chemie via NOWJOBS

Bij NOWJOBS proberen we continue onze app te verbeteren, daarom is sinds kort ook mogelijk in twee extra sectoren aan de slag te gaan. Nieuw in ons gamma: de chemische industrie (paritair comité 116 en 207). We horen het jou al denken: ‘Chemie, say what?’. Wel, we leggen je het allemaal uit in deze blog! ?

Welke bedrijven in de chemie? 

Onder de chemische industrie vallen ondernemingen die zich bezighouden met de productie, verpakking en distributie van scheikundige of synthetische producten. Ideaal dus voor studenten die chemie studeren en al wat ervaring willen opdoen! 

Welke jobs kan je doen? 

Ben je op zoek naar een toffe bijverdienste in een technische sector om wat extra geld te verdienen? Dan is een studentenjob in de chemie misschien wel wat je zoekt! In deze sector kan je bijvoorbeeld werken als laborant of operator.

  • Als laborant zal je analytische testen uitvoeren, nieuwe testopstellingen opbouwen, stalen controleren en je bevindingen rapporteren.
  • Als operator controleer je dan weer de grondstoffen en zorg je voor de goede werking van alle machines.

Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologische ontwikkelingen? Dan is deze job zeker iets voor jou. Vaak worden in deze sector nieuwe technologieën ingezet om elk proces te optimaliseren.

Waar kan je aan de slag? 

Overtuigd? Dan kom je via NOWJOBS misschien wel terecht bij WVT industries te Aartselaar. Dit bedrijf is al 25 jaar dé internationale partner voor industriële reinigingsproducten en de toepassing ervan. Als operator versterk je hun team op de afvulsite door mee de controle te houden over de automatische afvullijnen. Naast de standaard taken proberen zij een brede waaier aan afwisselende taken aan te bieden, afhankelijk van jouw competenties, denk aan:

  • interne transporten faciliteren
  • camions laden/lossen
  • orde van het magazijn behouden
  • voorraadcontrole

Bovendien kom je ook nog eens terecht in een jong team waar er veel belang wordt gehecht aan de sfeer en het welzijn van alle collega's. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Nodig bedrijven uit en verdien € 50 extra!

Ken jij een bedrijf waar ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken? Voor elk bedrijf dat zich dankzij jou registreert bij NOWJOBS én iemand inschakelt om te werken, krijg jij € 50 bonus. Deze wordt dan bij je eerstvolgende job meteen uitbetaald. Da’s pas snel cashen, hé?! Lees in deze blog hoe je een bedrijf uitnodigt!

Ben jij benieuwd naar de vacatures die NOWJOBS voor jou in petto heeft? Bekijk hier het aanbod in onze app:

Bekijk alle jobs in de app

 

Nog niet geregistreerd? Download de NOWJOBS-app en ga aan de slag!

account_circle

Marketing - 30 maart 2023