11 januari 2024

Tijd voor je loon!

Net een shift via NOWJOBS gewerkt en razend benieuwd wanneer je loon gestort wordt? Snappen we. In deze blog vertellen we je tegen wanneer je je loon kan verwachten. 

Wanneer ontvang je jouw loon?

Wanneer je loon op je rekening verschijnt, is afhankelijk van het bedrijf waarbij je aan de slag gaat. Bij NOWJOBS krijgen werkgevers de keuze tussen 2 betaalopties

  • Dagelijkse uitbetaling. Kiest je werkgever ervoor om je uren dagelijks te bevestigen, dan ontvang jij je loon zodra je werkgever de uren bevestigt. Dat gebeurt ten laatste om 12u 's middags de dag na je shift
  • Wekelijkse uitbetaling. Kiest je werkgever voor een wekelijkse bevestiging van de uren, dan ontvang jij je loon de week na je shift — telkens op donderdag, om precies te zijn.

Je loonbrief ontvang je dan weer op woensdag in de week na je shift. Je ontvangt je loonbrief via mail. Vergeet zeker niet je spam te checken!

Handige tip: bij vacatures zie je op voorhand wanneer je je loon krijgt. Als je op de vacature klikt en dan naar het kopje 'Klant' gaat, zal je zien wanneer je wordt uitbetaald. 

Bedrag op jouw rekening 

❗Soms stemt het nettoloon dat uiteindelijk op je rekening terechtkomt niet overeen met het bedrag dat je in de app te zien kreeg. In de app maken we namelijk een schatting van wat je zal verdienen. Afhankelijk van het aantal gewerkte uren, je persoonlijke sociale lasten en bedrijfsvoorheffing kan je nettoloon afwijken van wat je in de app zag. 

Vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina

Ook zin om een centje bij te verdienen? Check de vacatures in de app!

Bekijk de vacatures

account_circle

Justien - 11 januari 2024