Profiel voor bedrijven

Hoe kan ik een profiel aanmaken?
add

Een profiel aanmaken is eigenlijk heel gemakkelijk. Je downloadt de app of registreert je op de website, waar je aanduidt dat je een werkgever bent die op zoek is naar bijverdieners. Binnen de 24u word je gecontacteerd door een van onze salesmedewerkers om je registratie af te ronden. Daarna kan je beginnen: plaats vacatures en vind jouw ideale bijverdieners! 

Waarom moet ik een foto uploaden?
add

Een foto maakt het heel wat persoonlijker. Bijverdieners willen graag zien bij wie ze tewerkgesteld worden.

Hoe kan ik mijn e-mailadres verifiëren?
add

Je ontvangt een e-mail met de link om jouw e-mailadres te valideren. Loopt er iets mis en ontvang je toch geen e-mail? Bel naar 09 398 68 90 of mail naar now@nowjobs.com en wij helpen je onmiddellijk verder!

Ik heb een profiel aangemaakt maar wacht op validatie, wat moet ik doen?
add

Bel gerust naar 09 398 68 90 en we geven jouw profiel voorrang.

Is een externe dienst voor preventie en bescherming van het personeel verplicht?
add

Zodra je een werknemer in dienst neemt, ben je wettelijk verplicht je aan te sluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, ook wanneer slechts 1 werknemer 1 keer per week komt werken. Wie niet aangesloten is, riskeert een fikse boete bij inspectie. De externe dienst voor preventie en bescherming adviseert je bij het opstellen van een preventie- en welzijnsbeleid en helpt om de wettelijke verplichtingen ten opzichte van je werknemers na te leven.

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?
add

Je kan je profiel wijzigen via de knop 'Instellingen', rechts bovenaan in de app. Hou er wel rekening mee dat je gewijzigde gegevens terug gevalideerd moeten worden door het NOWJOBS-team vooraleer je opnieuw vacatures kunt posten. Heb je jouw gegevens gewijzigd? Geef ons gerust een seintje op 09 398 68 90 en wij valideren je profiel meteen.

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?
add

Dat kan makkelijk met de code die je via sms doorgestuurd krijgt. Je geeft de code in op de app en je bent vertrokken! Loopt er iets mis en ontvang je toch geen code? Bel naar 09 398 68 90 en wij helpen je onmiddellijk verder!

Ik werk met verschillende BTW-nummers, hoe pak ik dit aan?
add

In dat geval maak je voor ieder BTW-nummer een profiel aan en kan je op elk profiel vacatures posten. Zo ben je zeker dat het contract aan het juiste BTW-nummer gelinkt wordt. Voor gebruikers van het webplatform is er extra goed nieuws: via het webplatform is het mogelijk om de verschillende profielen aan elkaar te linken. Zo kan je de verschillende profielen eenvoudig beheren. Heb je hiervoor wat hulp nodig? Bel ons op 09 398 68 90 en we helpen je met veel plezier verder!

Ik heb op dit moment geen tijdelijke werkkrachten nodig, wat moet ik doen?
add

Wanneer jouw NOWJOBS-profiel in orde is, kan je vacatures plaatsen wanneer je maar wil. Zoek je op dit moment geen nieuwe bijverdieners meer? Dan hoef je geen vacatures te posten. Op het moment dat je terug iemand wil inschakelen, lanceer je opnieuw een vacature. Daarnaast kan je de app of het webportaal ook gebruiken om je eigen personeel in te schrijven.