19 oktober 2023

NOWJOBS & ChatGPT sturen de beste student of flexi naar jouw bedrijf!

Ben jij op zoek naar flexibel personeel voor jouw zaak? Een vacature plaatsen, profielen screenen, matchen en contracten versturen: de beste bijverdiener vinden kost tijd. Daarom ontwikkelden we bij NOWJOBS Direct Contract en Direct Contract powered by ChatGPT, waarmee we het vinden van bijverdieners automatiseren. Zo win jij tijd die je aan je zaak kan besteden. In deze blog lees je er alles over!

1 vacature, gemiddeld 15 sollicitaties 

Via onze app of via het webplatform vind je gegarandeerd de jobstudent of flexi-jobber die bij je past uit onze database van meer dan 500.000 bijverdieners. En daarvoor hoef je niet eens sollicitaties te screenen! Met Direct Contract matcht ons digitale uitzendbureau jouw bedrijf automatisch met een gedreven bijverdiener die voldoet aan bepaalde voorwaarden zoals ervaring, goede reviews van eerdere werkgevers, een verblijfplaats dicht bij de werkplek en geen last minute annulering van vorige contracten. Zo worden 3 keer zoveel vacatures ingevuld, dus je mag er haast zeker van zijn dat je een fantastische bijverdiener zal aanwerven. Via Direct Contract wordt jouw vacature direct ingevuld!

Al meer dan 242 bedrijven vonden met Direct Contract de ideale bijverdiener, binnen het uur! Werkgevers waren niet alleen tevreden over de snelheid van het selectieproces, maar ook over de kwaliteit van de hulp: flexi-jobbers en jobstudenten die via Direct Contract voor een bedrijf gewerkt hebben, krijgen gemiddeld een score van 4,85/5. 

"Direct contract is heel gemakkelijk in gebruik: de vacature raakt altijd ingevuld en de functie helpt mij telkens uit de nood als ik last minute op zoek ben naar een student of flexi-jobber", aldus Tessa van Carrefour Express Kortrijk.

Klinkt goed, niet? In de NOWJOBS-app activeer je eenvoudig Direct Contract. Zo vind je de beste bijverdiener in no time.

Een automatisch sollicitatieproces dankzij ChatGPT, met human validation

In sommige gevallen komt er geen Direct Contract tot stand, wanneer er bijvoorbeeld geen enkele bijverdiener dicht genoeg woont. Tot voor kort selecteerde het NOWJOBS-team in die gevallen de beste flexi of student, maar sinds september helpt artificiële intelligentie daarbij. NOWJOBS gebruikt namelijk ChatGPT om jouw vacature te matchen aan de beste bijverdiener. Jij beschrijft gewoon de ideale bijverdiener in jouw vacature, en ChatGPT en NOWJOBS doen de rest: screenen, matchen en een contract versturen!

Hoe werkt het?

  1. Plaats gratis een vacature op onze app en schakel Direct Contract in.
  2. Beschrijf jouw ideale bijverdiener. Voor hulp in je horecazaak schrijf je bijvoorbeeld: “Ik zoek een jobstudent die stipt en betrouwbaar is, ervaring heeft als zaalmedewerker en klanten altijd met een glimlach bedient”. 
  3. ChatGPT leidt uit jouw beschrijving 3 vragen af, bijvoorbeeld: “Ben jij punctueel? Heb je ervaring als zaalmedewerker? Ben je betrouwbaar en beleefd?”
  4. Bijverdieners die op jouw vacature solliciteren, beantwoorden de 3 vragen opgesteld door ChatGPT. 
  5. ChatGPT screent de antwoorden en doet een voorstel. ChatGPT analyseert de antwoorden van alle sollicitanten en doet een voorstel. Ons Customer Success team checkt de recommendation en verstuurt het contractvoorstel naar de meest geschikte bijverdiener. 
  6. Bij het versturen van het contract wordt ook rekening gehouden met legal validaties. Zo zal een zestienjarige niet geselecteerd worden voor een horecajob vanaf 21 uur, aangezien minderjarigen niet mogen werken na 20 uur.

Direct Contract powered by ChatGPT, da’s extra snel en extra betrouwbaar bijverdieners vinden, zonder dat jij iets hoeft te doen. De tijd die je wint, kan je besteden aan wat echt telt: je zaak!

Overtuigd door deze slimme screening en matching? Registreer je gratis en ga aan de slag met Direct Contract!

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina

Is je vraag nog niet beantwoord? Contacteer ons dan gerust en we helpen je graag verder!

Contacteer ons

account_circle

Lennert - 19 oktober 2023