14 september 2023

4 voordelen van bijverdieners voor je zaak

Wie zijn bijverdieners en wat kunnen ze betekenen voor jouw bedrijf? In deze blog ontdek je wat het aanwerven van bijverdieners jou oplevert.

Bijverdieners komen (nog) niet in aanmerking voor studenten- of flexi-statuut, maar werken in het weekend of op weekdagen om jou bij te staan tijdens de grootste drukte. Deze flexibele bijverdieners worden vaak “extra medewerkers” genoemd en daar is een goede reden voor: zij geven jouw zaak die extra push! 
 

Wat kan een bijverdiener voor jouw zaak betekenen?

Een drukke periode, een vaste werknemer die de volgende shift niet haalt of een onverwacht piekmoment, op zulke momenten bieden bijverdieners extra hulp. Maar wat is precies de meerwaarde van bijverdieners voor jouw bedrijf?

  • Ervaring en maturiteit. De vaardigheden die bijverdieners elders opdoen, brengen ze mee naar hun bijverdienste! Bovendien zijn ze vaak ouder dan jobstudenten, waardoor ze taken voor hun rekening kunnen nemen die jobstudenten (nog) niet mogen uitvoeren. Een nachtshift van 23 uur tot 5 uur? Da’s voor een bijverdiener geen probleem! 
  • Een uitgebreid netwerk. Bijverdieners hebben vaak al een netwerk opgebouwd door hun professionele of persoonlijke activiteiten. Die connecties zijn ook nuttig voor jouw zaak! Werkt de bijverdiener in jouw bakkerij bijvoorbeeld ook parttime in een chocoladefabriek? Dan heeft die misschien connecties die jouw pralines extra in de smaak doen vallen! 
  • Extra gedreven. Ook zonder flexi- of studentenstatuut willen bijverdieners de handen uit de mouwen steken. Ze weten ook waarom: meestal dromen bijverdieners van een job in een bepaalde sector. Jouw sector!  
    Misschien wel vaste medewerkers. Terwijl ze jouw zaak ondersteunen, leren bijverdieners je organisatie geleidelijk kennen. Die on-the-jobtraining is van onschatbare waarde! Zo worden je tijdelijke werkkrachten misschien wel vaste werknemers!

Bijverdieners mogen zoveel werken als ze zelf willen. Dus waar wacht je op?

Ben jij op zoek naar een bijverdiener? Registreer je hier en vind in no time de perfecte hulp!

Registreer nu

Heb je nog vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ-pagina. Is je vraag nog niet beantwoord? Contacteer ons dan zeker!

Contacteer ons

 

account_circle

Marketing - 14 september 2023