Studentenjob Leuven

Zoek je een leuke studentenjob in Leuven? Of wil je een studentenjob in Tienen, Halle, Vilvoorde, Aarschot, Diest, Zaventem, Grimbergen of een andere stad in de regio? Met NOWJOBS zitten alle studentenjobs uit de buurt in je binnenzak! Via onze app vind je een bijverdienste in je favoriete stad én je favoriete sectoren, zoals horeca, retail, events en garages. In jouw regio is er altijd wel een bedrijf dat jouw hulp nodig heeft.

Hoe vind je een studentenjob in Leuven?

Met NOWJOBS, natuurlijk! Jij bepaalt waar en wanneer je werkt. Zo vind je vlot de ideale studentenjob in de horeca, retail of events. Zoek je een studentenjob die aansluit bij je studie of wil je graag nieuwe ervaringen opdoen in andere sectoren zoals industrie en transport? Stroop je mouwen maar op, want ook dat is mogelijk met NOWJOBS.

Benieuwd naar de voorwaarden voor een studentenjob? Op deze pagina lees je alles wat je moet weten om als student aan de slag te gaan!  

Bijverdienen met NOWJOBS: instant cash, instant happiness!

Waarom je instant happy wordt van bijverdienen via NOWJOBS? Glad you asked!

Money, money, money!

Duh! Bovendien zie je op voorhand altijd hoeveel nettoloon je zult ontvangen. Dankzij KBC staat het geld in een flits op je rekening. Da’s snel geld verdienen! 

Ontplooi jezelf

Je dikt je portemonnee aan, maar ook je vaardigheden! Nieuwe jobuitdagingen, nieuwe skills. Zo groei jij uit tot de beste versie van jezelf. 

Netwerken is ook werken

Je leert nieuwe mensen kennen in allerlei sectoren. Altijd handig, zo’n netwerk aan goede contacten. 

100% love match

Vul je profiel aan en swipe door de vacatures. NOWJOBS zorgt voor een echte match tussen jou en je bijverdienste. You’re welcome!

Positive vibes only

Check reviews van een bedrijf voor je start. Krijg je zelf een positieve referentie? Dan word je bij een volgende job sneller gekozen 

24/7 beschikbaar

Tijdens de rust van een sportwedstrijd, op toilet of in de les: met de app kun je altijd en overal jouw flexi- of studentenjob scoren. 

Word een NOWJOBBER. 

Maak deel uit van de NOWJOBS-gemeenschap. Al 500.000 bijverdieners, flexi-jobbers en studenten gingen je voor: zij vonden een job in hun buurt!  

Wil je een studentenjob in de omgeving van Leuven, Tienen, Halle, Vilvoorde, Aarschot, Diest of een andere stad uit Vlaams-Brabant? Download de gratis NOWJOBS-app en swipe door de vacatures bij jou in de buurt. 

Liever een studentenjob in een andere stad? 

Met NOWJOBS ligt de provincie Vlaams-Brabant aan je voeten. Download de app en vind je studentenjob in: Leuven, Tienen, Halle, Vilvoorde, Aarschot, Zaventem, Grimbergen en vele andere!