15 april 2022

NOWJOBS ft. TADA

Een grote groep jongeren die poseren voor een foto

Op 20 maart organiseerde vzw TADA een jobday voor de jongeren van hun alumninetwerk, TADA For Life. Voor plezante, leerrijke dagen is team NOWJOBS wel te vinden, dus zakten we met plezier af naar Brussel.

TADA, wasda? 

Met weekendscholen begeleidt vzw TADA (ToekomstATELIERdelAvenir) meer dan 1.500 maatschappelijk kwetsbare tieners uit het Brusselse. Na een driejarige opleiding volgt de vzw haar studenten op via TADA For Life, het alumninetwerk van de organisatie. 

TADA For Life voorziet oud-leerlingen van activiteiten over thema’s als school, werk en vrije tijd — en stoomt hen zo klaar voor de maatschappij van morgen. TADA For Life telt vandaag zo’n 774 alumni. Kan tellen, niet?

Een geslaagde dag

Op 20 maart trok team NOWJOBS naar basisschool Sint-Joost-aan-Zee in hartje Brussel, om de jongeren van TADA’s alumninetwerk te ontmoeten — en hen vlotjes aan hun droombijverdienste te helpen. We trakteerden de TADA-alumni op een workshop rond uitzendbureaus en het perfecte NOWJOBS-profiel, inclusief brainstormsessies en een reeks oefeningen over een perfecte introductietekst & profielfoto!

Ons doel? TADA’s oud-leerlingen tonen hoe gemakkelijk de NOWJOBS-app in zijn werk gaat, en hen leren om te scoren bij werkgevers. Een professioneel profiel is vaak de eerste stap richting een toffe job! 

Ook benieuwd naar ons advies? Ga aan de slag met onze tips voor een NOWJOBS-profiel dat in het oog springt, of ontdek hoe je solliciteren het beste aanpakt. Succes!

Heb je de NOWJOBS-app nog niet? Download hem nu!

account_circle

Marketing - 15 april 2022