Profiel voor bijverdieners

Hoe kan ik een goed profiel aanmaken?
add

In dit blog-bericht geven we je graag enkele tips om je profiel te optimaliseren en die droomjob te veroveren.

Ik wacht op validatie, wat moet ik doen?
add

Indien jouw profiel wacht op validatie, stuur je best een mailtje naar now@nowjobs.com. We brengen het voor jou zo snel mogelijk in orde.

Waarom moet ik mijn identiteitskaart uploaden?
add

Wanneer je interesse toont voor een job kan het bedrijf jou onmiddelijk een contractvoorstel sturen. Daarom is het van belang dat wij op voorhand de correcte identiteitsgegevens hebben om jouw digitaal contract zonder fouten op te maken. Krijg je de foutmelding dat de bestanden te groot zijn? Dan kan je ze altijd doormailen naar now@nowjobs.com en vullen wij jouw profiel hier aan.

Wat doe ik als ik geen tijd meer heb om bij te klussen?
add

Via 'Instellingen' kan je bij 'Beschikbaarheid' aanduiden of je op dit moment al dan niet beschikbaar bent om te werken. Indien je enkele weken (wegens vakantie, ziekte, …) niet kunt werken, plaats je je gewoon op 'Niet beschikbaar'. Zo zal je ook geen openstaande jobs ontvangen. Wanneer je later terug wilt werken, plaats je je terug op 'Beschikbaar'. Check deze video voor meer uitleg!

Hoe kan ik mijn telefoonnummer verifiëren?
add

Dat kan simpelweg met de code die je via sms doorgestuurd krijgt. Je geeft de code in op de app en je bent vertrokken! Heb je geen code ontvangen of lukt het niet om hem in te geven? Stuur dan een mailtje naar now@nowjobs.com en wij helpen jou verder!

Mijn profiel werd gedeactiveerd, wat moet ik doen?
add

Bij NOWJOBS vinden we betrouwbaarheid zeer belangrijk. Indien je als bijverdiener niet komt opdagen of meermaals annuleert zonder geldige reden plaatsen wij jouw profiel op non-actief.

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?
add

Je kan je profiel wijzigen via de knop 'Instellingen' rechts bovenaan in de app. Hou er wel rekening mee dat je gewijzigde gegevens terug gevalideerd moeten worden door het NOWJOBS-team vooraleer je opnieuw kunt solliciteren. Wil je direct opnieuw solliciteren? Stuur dan een mailtje naar now@nowjobs.com en wij valideren je profiel opnieuw.

Ik ben student. Hoe kan ik weten op hoeveel uren ik recht heb om te werken?
add

Het aantal resterende uren als jobstudent kan je controleren via de Student at work website.

Hoe beschermt NOWJOBS mijn privacy?
add

We vinden jouw privacy belangrijk! Daarom beschermen we jouw gegevens: je mag er zeker van zijn dat ze voor niemand zichtbaar zijn. Lees hier ons privacybeleid nog eens na.

Waarom moet ik een foto uploaden?
add

Een foto maakt jouw profiel heel wat persoonlijker. Werkgevers willen graag zien wie ze tewerk zullen stellen. Met een profielfoto maak je dan ook 86% meer kans op een bijverdienste. So say cheese!

Hoe kan ik mijn e-mailadres verifiëren?
add

Je ontvangt een e-mail met een link om jouw e-mailadres te valideren. Vind je de mail niet direct terug? Check zeker je ongewenste mail. Heb je ook daar niets ontvangen? Geef ons een seintje op now@nowjobs.com en wij valideren je e-mailadres voor jou.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
add

Wil je graag jouw profiel verwijderen? Dat is jammer, we gaan je missen! Je kan jouw profiel verwijderen via jouw 'Instellingen', daar zal je een knop zien met 'Vergeet me'.