Reviews voor bijverdieners

Hoe schrijf je een review?
add

Nadat een shift is afgelopen kan je onmiddellijk een review schrijven. Je krijgt hier een melding van. Zodra jouw werkgever je uren heeft bevestigd, zal je geen review meer kunnen schrijven.

Kan ik een review verwijderen waar ik niet mee akkoord ga?
add

Je kan zelf geen reviews aanpassen of verwijderen. Vind je een bepaalde review ongepast? Dan kan je contact opnemen met ons via now@nowjobs.com

Ik was ziek op het moment van de job, heeft dit een impact op mijn score en sterren?
add

Wanneer je een contract annuleert wegens ziekte dien je jouw doktersbriefje te bezorgen aan now@nowjobs.com. Als we binnen de 48u na je annulatie een geldig doktersbriefje ontvangen, kunnen jouw afwezigheid aanpassen in de app.

Hoe werken reviews?
add

Alle reviews die je kunt zien op NOWJOBS werden gegeven door werkgevers. De reviews zijn dus gebaseerd op tewerkstellingen via NOWJOBS of op eerdere tewerkstellingen bij werkgevers die de app niet gebruiken. Het NOWJOBS-team heeft geen enkele invloed op de gegeven reviews maar houdt wel toezicht om ongepaste reacties te vermijden.

Hoe kan ik een review die ik geschreven heb aanpassen?
add

Het is niet mogelijk om een review aan te passen. Daarom is het ook belangrijk dat je de shift zo goed en objectief mogelijk beoordeelt.

Hoe kan ik feedback geven over de app zelf?
add

Bij NOWJOBS zoeken we altijd naar manieren om de app te optimaliseren, zodat de gebruiksvriendelijkheid continu verbetert. We horen dus graag wat je fantastisch vond en wat er volgens jou beter kan. Heb je een vraag of wil je een fout in de app melden? Contacteer ons dan zeker via now@nowjobs.com.