Contract als bijverdiener

Ik wacht op een contractvoorstel, wat betekent dit?
add

Wanneer je interesse hebt getoond in een vacature krijgt de werkgever hier een melding van. Zodra de werkgever een bijverdiener gekozen heeft, zal je een notificatie krijgen die je toont of je al dan niet gekozen werd voor de job. Sommige werkgevers zijn heel snel in het selecteren van de geschikte bijverdiener, andere nemen liever hun tijd.

Hoe weet ik of ik moet gaan werken?
add

Als je een contractvoorstel hebt aanvaard in de applicatie, maken wij jouw contract op. Vanaf dat moment word je geacht om te gaan werken. Wanneer de job bijna van start gaat, zal je een herinnering krijgen via de meldingen in de app en via sms. Je ziet deze job dan bij je planning in de app staan. Daar vind je ook meer informatie terug over de uren en de locatie waar je wordt verwacht.

Wat doe ik bij ziekte?
add

Breng zo snel mogelijk het bedrijf én NOWJOBS op de hoogte van jouw ziekte. Annuleer je shift bij je planning in de app. Let op! Deze annulatie geldt nog niet als een officiële ziekmelding. Je bent wettelijk verplicht om je doktersbriefje binnen de 48u door te mailen naar now@nowjobs.com. Stuur je je doktersbriefje niet of te laat door, dan ontvang je een waarschuwing. Waarschuwingen hebben een negatieve invloed op je persoonlijke rating. 

Kan ik mijn contract annuleren?
add

Bij je planning in de app kan je je shift annuleren. Annuleer genoeg op voorhand, want je werkgever krijgt een melding van je annulatie, zodat die weet dat die vervanging moet zoeken. Wanneer je annuleert voor een shift die binnen de 3 dagen begint, krijg je een waarschuwing in de app. Die waarschuwingen hebben een negatieve invloed op je persoonlijke rating. Had je een goeie reden voor je afwezigheid? Geef die reden op in onze app, zodat onze Success Consultants je waarschuwing kunnen opheffen.