Jouw bijverdieners belonen dankzij flitsbetalingen 
van NOWJOBS & KBC!

Wil je graag je bijverdieners tevreden houden en ze aan jouw bedrijf binden, maar wil je geen extra kosten maken? Bij NOWJOBS hebben we dé oplossing gevonden. En jij hoeft niets te doen. Dankzij de samenwerking van NOWJOBS en KBC genieten je bijverdieners van een flitsbetaling met Instant Payment en krijgen ze hun loon nu nog sneller!

Vanaf 24 juni 2020 zullen jouw bijverdieners nog sneller uitbetaald worden. NOWJOBS werkt namelijk samen met KBC om Instant Payment in te voeren. Dit betekent dat je bijverdiener meteen na zijn of haar shift het loon gestort krijgt in de plaats van de dag erna, van een echte flitsbetaling gesproken! Dit zorgt ervoor dat je bijverdieners extra gemotiveerd zijn en nog sneller zullen terugkomen om een handje uit de mouwen te steken.

KBC

Hoe werkt het?

Nadat de bijverdiener zijn/haar beste beentje heeft voorgezet, kan jij de shift en de gewerkte uren meteen bevestigen. Eén klik en ‘t is gebeurd. Daarna wordt het loon onmiddellijk gestort dankzij de Instant Payment-techniek van KBC.

Binnen enkele seconden zal je hardwerkende bijverdiener meteen het correcte loon ontvangen op zijn/haar rekening, ook als hij/zij bij een andere bank dan KBC klant is. Deze flitsbetaling geldt ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Jij kent NOWJOBS nog niet?

NOWJOBS is een gratis app voor bedrijven, organisaties en vzw’s.

  • Je downloadt gratis de app, registreert je bedrijf en plaatst snel vacatures die uitgestuurd worden naar kandidaten in jouw buurt uit onze database van meer dan 250.000 bijverdieners.
  • Dankzij de app kan je overal, 24/7, een bijverdiener vinden of je werkplanning raadplegen.
  • Je kan je eigen bijverdieners en vaste poule voordelig inschrijven via onze payrolling, bye bye admin.
  • Alles gebeurt digitaal - van de gesprekken met bijverdieners, het tekenen van het contract en de uitbetaling. Zo verloopt alles veilig en overzichtelijk.

Lees meer over NOWJOBS voor bedrijven

 

Aan de slag gaan met NOWJOBS? 

Open de app