De leukste zomerbars in Vlaanderen
 

De zomer is opnieuw in het land en dat wil zeggen dat er ook overal gezellige zomerbars hun deuren openen. Want eerlijk, er bestaat toch niets beters dan een zwoele zomeravond in je favoriete beach bar, samen met vrienden? Je kan er genieten van een lekkere cocktail met chill-out beats op de achtergrond terwijl de zon langzaam ondergaat tussen de lampionnetjes en de strandstoeltjes. Life is great! 

Weet je niet direct waar naartoe? Don’t worry & be happy want in deze blog sommen we enkele van de leukste zomerbars in Vlaanderen op. 

Absolut Beach in Oudenaarde 

Zomerbar Absolut Beach 

Sinds 2014 kan je in Absolut Beach genieten van een drankje in een luxueuze sfeer aan de Donk in Oudenaarde. Trek je meest fancy outfit aan en geniet van een glaasje in deze leuke zomerbar om te genieten van het zonnetje. Heb je naast een dorstje ook een klein hongertje? Dan zijn de nachos, loempia’s of Breydelham kroketjes een absolute aanrader! ;-) 

📍 Galgestraat 157, 9700 Oudenaarde

 

Westend Beachclub De Kwinte

Beachclub De Kwinte

 

Mag het voor jou wat sportiever zijn? Kan jij helemaal ontspannen op een surfplank? Dan kan je na een heerlijk dagje op het strand bij Beachclub De Kwinte genieten van cocktails, burgers en tapas met zicht op zee. Pro tip: kom rond de avond en geniet van een prachtige zonsondergang op het strand. What more do you need? 

📍 Koning Ridderdijk 100, 8434 Westende

 

Q Beach

Q Beach house

 

Het Q-Beach House is terug, Ay Caramba! Tijdens de zomermaanden kan je op het strand van Oostende genieten van een drankje met de beste live tunes van Q-radio. De hele zomer lang draaien de Q-music dj’s er elke dag van 10 tot 22 uur de leukste plaatjes en kan je daarbovenop een geweldig Sunset-concert meepikken. 

📍 Albert I-promenade 1, 8400 Oostende

 

Gazon in Gent

Zomerbar Gazon

 

In Gent werden de tuinen van de Kristallijn opnieuw geopend voor Gazon. Plof je neer in de kussens met een cocktail in de hand en kom tot rust onder de bomen of drink een glaasje aan de vijver. En dat allemaal terwijl je naar hippe beats van toffe DJ’s luistert. 
 

📍 Lange Baan Schaatsclub Gent, 
      Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent

 

Baraboire in Mariakerke

Zomerbar Baraboire

Baraboire is een authentieke Amerikaanse schoolbus uit 1980 die volledig werd omgebouwd tot een prachtige bar. Dit jaar rijdt de bus tot in de boomgaard van het kasteel Ter Beken. Verscholen onder een serre, een parasol of in open lucht kan je er een lekker aperitiefje drinken. Ook voor een lekkere maaltijd kan je hier terecht want het Gentse restaurant Norma zorgt voor heerlijk eten. En goed nieuws: op voorhand je plekje reserveren is niet eens nodig. Waar wacht je nog op?  

📍 Beekstraat 3, 9030 Mariakerke

 

Nuba-r in Menen

Zomerbar Nuba-r

 

Een nieuwe zomer, een nieuwe Nuba-r. Dit jaar strijkt Nuba-r neer aan de Menense Leieboorden. Met het uitgebreid assortiment aan heerlijke cocktails, gezonde mocktails, verfrissende sapjes, streekgebonden biertjes en smaakvolle wijnen is er voor elk wat wils! Ook tapas, snacks & bites worden met smaak en liefde bereid. 

📍 Oostkaai, 8930 Menen

 

Bar à Côté in Waregem

Zomerbar Bar à coté

 

Ook Bar à Coté is back! Ga er samen met je vrienden, familie of collega’s naartoe want hier is het zowel voor jong als oud genieten in de summer club. Of het nu voor een family Sunday, Fête des Belges of een gewone gezellige zomeravond is, Bar à Coté is the place to be.

📍 Krakeelhoek 51, 8790 Waregem

 

 

Zo, we hopen dat je nu wel weet waar je zoal naartoe kan. Dit wordt de beste lazy summer ooit! Ben jij niet zo voor het luieren op een stoeltje maar wil jij graag een actieve rol spelen in één van deze zomerbars? En wil je daar misschien ook wat extra  geld mee verdienen? Dat kan, want in elk van deze zomerbars kan je via NOWJOBS aan de slag als jobstudent, flexi-jobber of extra. Download de app en ontdek het aanbod aan vacatures in jouw buurt!