Bijverdiener Yarno vertelt hoe hij de NOWJOBS-app gebruikt en hoe hij een bedrijf overtuigde om zich aan te sluiten

Yarno uit Denderleeuw heeft al 1,5 jaar een profiel op NOWJOBS. Hij heeft al bij maar liefst 10 verschillende werkgevers gewerkt en zet zich met veel plezier in voor jobs in de horeca. We vroegen wat volgens hem de leukste en gemakkelijkste functies zijn van de app. Lees je mee?

“Ik gebruik de app nu ongeveer 1,5 jaar en heb nog geen moment spijt gehad van het downloaden van de app en werken via NOWJOBS. Ik gebruik de app bijna elke dag om jobs te vinden die passen binnen mijn lessenrooster. Sinds ik de app heb geïnstalleerd, heb ik zeker gemerkt dat er heel wat stappen zijn gezet om de app te verbeteren en gemakkelijker te maken.

Mijn favoriete feature is de flitsbetaling, waarbij het geld nog sneller op mijn rekening staat, wie houdt daar nu niet van, hé?

En wat ook heel fijn was, was die gratis vijftig euro die ik heb gekregen van NOWJOBS door een bedrijf te overtuigen om zich te registreren. Hoe ik dat precies heb gedaan? Tijdens corona zocht ik via Facebook naar een vakantiejob voor de zomermaanden. Restaurant The Bayou uit Wichelen stuurde mij een privébericht en zo is de bal aan het rollen geraakt. Ik legde hen uit hoe de app werkt en ze waren meteen enthousiast.

Mijn baas vindt het heel gemakkelijk dat hij op 2 minuten tijd snel een vacature kan plaatsen en zelf een geschikte bijverdiener kan selecteren. En ik ben blij dat ik naast een toffe job, een mooi extra zakcentje heb gekregen!”

Wil je net als Yarno zomaar € 50 extra verdienen door een bedrijf te overtuigen van onze app? Lees er alles over in deze blog.

Of kriebelt het om zelf aan de slag gaan en snel uitbetaald te worden? Dan vind je alle openstaande vacatures in jouw buurt via onze gratis app.

Download nu de NOWJOBS-app!