Sinds kort vind je bij NOWJOBS heel wat nieuwe jobs in de logistieke sector! Dat wil zeggen dat je kansen op een leuke bijverdienste bij jou in de buurt nu nóg hoger zijn. Maar wat mag je nu van een job in de logistiek verwachten?

Gevarieerd aanbod

Eerst en vooral: als logistiek medewerker zijn het nooit saaie dagen, want het werk is heel uiteenlopend en afhankelijk van het bedrijf waarbij je aan de slag gaat. Van organisatie en planning tot transport en uitvoer, het aanbod is veelzijdig! 

Daarnaast worden in de logistiek vaak nieuwe technologieën ingezet om deze processen te optimaliseren, zoals in de e-commerce. Hier liggen dus boeiende opportuniteiten voor bijverdieners die interesse hebben in nieuwe technologische ontwikkelingen. 

Waar kan je aan de slag?

Het voordeel van de logistieke sector is dat je kan werken op heel diverse plekken. Zo kan je aan de slag in de (lucht)haven, in een magazijn, op een administratieve afdeling, in logistieke bedrijven, in transportbedrijven… Binnen de logistiek vind je zowel administratieve jobs als fysiek werk. Zo help je als orderpicker bij het laden en lossen van vrachtwagens voordat je de goederen verpakt, controleert en sorteert. Als heftruckchauffeur zal je de goederen uit het magazijn dan weer verplaatsen. Toch liever aan de slag als admin support? Dan breng jij de orders en alle bijhorende papieren in orde. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bouw je netwerk uit

Ben jij sociaal en leer je graag nieuwe mensen kennen? Dan is de logistieke sector zeker iets voor jou! Je zal namelijk met verschillende personen communiceren en krijgt zo de kans om een netwerk uit te bouwen met internationale contacten. Hallo nieuw netwerk, hallo nieuwe kansen!

Je hebt het ondertussen wel al door: een job in de logistiek is allesbehalve saai! Geen dag is hetzelfde, jouw takenpakket bevat veel variatie en je onderhoudt ondertussen sociale contacten met iedereen die meewerkt in de supply chain. 

Het enige wat je hoeft te doen om deze nieuwe jobs te zien, is deze nieuwe functies ook toevoegen aan je jobvoorkeuren in de app. Ga naar 'mijn account' > 'jobvoorkeuren' > 'job' en vink de functies onder 'Logistiek' aan.

Ben jij benieuwd naar de vacatures die NOWJOBS voor jou in petto heeft? Bekijk hier het aanbod in onze app: 

Bekijk alle jobs in de app

Nog niet geregistreerd? Download de NOWJOBS-app en ga aan de slag!

account_circle

Elizabeth - 04 april 2022