Slagerij Saerens is fan van de eenvoudige opvolging en vlotte communicatie met de NOWJOBS-app

Een poule van maar liefst 25 bijverdieners staat in de week en in het weekend klaar om Rudy en Nancy van Slagerij Saerens uit Lebbeke te ondersteunen in hun zaak. Om eenvoudig het overzicht te behouden over zijn poule gebruikt hij de NOWJOBS-app. Zo houdt hij gemakkelijk zelf de controle over de shifts en kan hij vlot met iedereen communiceren. We vroegen hen hoe zij de app gebruiken in hun zaak.

Digitaal en correct

Rudy en Nancy leerden NOWJOBS kennen via zusterbedrijf Accent. Toen hun contactpersoon hen vertelde over de werking van NOWJOBS, en de voordelen om hun poule digitaal te beheren, stapten ze meteen mee in het project. Wat Rudy vooral over de streep trok, was het feit dat hij eindelijk alles zelf in handen had en kon nakijken, om zo foutjes met contracten of shifts te vermijden.

Automatisch overzicht van de shifts

Sinds juni 2019 wordt de NOWJOBS-app wekelijks door slagerij Saerens gebruikt. In de slagerij stellen ze een maandelijkse planning op voor de bijverdieners. Elke donderdag zorgt Rudy ervoor dat de afgesproken shifts ingegeven worden via de desktopversie van NOWJOBS. Van daaruit stuurt hij gemakkelijk de contracten door naar de bijverdieners die dat weekend komen bijspringen. 

Die shifts worden dan automatisch in de planningstool opgenomen. Dankzij deze tool behouden zowel Rudy als zijn studenten en medewerkers gemakkelijk het overzicht op wie wanneer werkt.

Feilloos inchecken en verifiëren

Studenten die bijspringen weten ondertussen al goed dat ze zich bij de start van een shift moeten inchecken via de app. Daar drukken ze simpelweg op de knop ‘start’ of ‘stop’. De bijverdieners zelf vinden het een gemakkelijk systeem waar ze snel mee weg zijn.

Dankzij de planning én het inchecksysteem kan Rudy wekelijks verifiëren hoe lang zijn bijverdieners hebben gewerkt. Is er toch een foutje ingeslopen? Dan communiceert hij via de chatfunctie in de app met de bijverdiener, lossen ze het samen op en kan de correcte uitbetaling in één klik doorgevoerd worden.

Poule gemakkelijk aanvullen

Tijdens de week schakelen Rudy en Nancy van slagerij Saerens uit Lebbeke 2 tot 3 bijverdieners per dag in in hun zaak. Tijdens de drukke weekends staan maar liefst 10 bijverdieners klaar om de handen uit de mouwen te steken. Maar ook toen de vaste poule niet toekwam voor het vele werk, bewees de NOWJOBS-app zijn nut. Rudy plaatste een vacature en selecteerde 6 relevante profielen uit de 10 sollicitaties. Via de chatfunctie leerde hij de kandidaten verder kennen. Uiteindelijk koos hij twee betrouwbare bijverdieners die nu deel uitmaken van zijn vaste poule van 25 bijverdieners.

Perfecte communicatie

Ten slotte zijn Rudy en Nancy ook fan van de manier waarop ze met het team van NOWJOBS kunnen communiceren. Tijdens de kantooruren kunnen ze via mail contact opnemen met Julie die klaarstaat met alle antwoorden. Maar ook na de werkuren kan Rudy via WhatsApp bij NOWJOBS terecht met al zijn vragen. Op zowat negen van de tien vragen kreeg hij een antwoord binnen het kwartier. Da’s best een mooie score, al zeggen we het zelf!

 

Ben jij net zoals Rudy en Nancy van slagerij Saerens op zoek naar bijverdieners? Of heb je nog vragen over de werking van de app? Laat het ons zeker weten!

Registreer nuContacteer ons