Pieter Colpan, zelfstandig zaakvoerder van Carrefour Market Antwerpen-Zuid, werkt al een jaar met NOWJOBS samen. Wekelijks schakelt hij minstens 5 studenten in via de app om de handen uit de mouwen te steken in zijn winkel. Hij liet ons weten dat hij heel tevreden is over de gebruiksvriendelijke app en over de service die NOWJOBS aanbiedt. Lees je mee hoe Pieter de app gebruikt en zijn extra personeel managet?

Simpel, simpeler, simpelst in gebruik

Pieter gebruikt de applicatie met veel plezier om studenten op te trommelen in zijn supermarkt. Een vacature plaatsen is een waar gemak. En extra gemakkelijk: dat er nul administratie bij komt kijken. Via de chat verstuurt Pieter snel en duidelijk, door NOWJOBS opgesteld, contractvoorstel naar de kandidaat, die dan even snel kan bevestigen. Na de shift bevestigt Pieter met één klik in de app en de uitbetaling van de bijverdiener gebeurt automatisch via domiciliëring.

Daarnaast apprecieert hij de flexibiliteit om bijvoorbeeld één dag op voorhand nog snel een bijverdiener te zoeken. Omdat er zodanig veel bijverdieners ingeschreven zijn in de database van NOWJOBS, zit er altijd wel een harde werker tussen die beschikbaar is en die past bij zijn Carrefour-winkel.

Wanneer er een last-minute wijziging in de planning sluipt, communiceert Pieter dat gemakkelijk via de chat met zijn bijverdieners. Moet er dan nog iets toegevoegd of geannuleerd worden, dan weet hij dat onze collega’s van de support 24/7 klaar staan om te helpen. Al heeft Pieter nog maar één maal in het volledige jaar van onze samenwerking naar zijn contactpersoon Julie moeten bellen voor een vraag. Da’s een goed teken, toch?

Personeelsplanning via de app = geen computer meer nodig

Ingewikkeld, daar doen we niet aan mee bij NOWJOBS. Pieter bevestigt ons dat de app zodanig eenvoudig en duidelijk is, dat hij het zelfs niet meer de moeite vindt om zijn computer erbij te nemen voor de personeelsplanning. Hij kan perfect de controle houden over alle shifts via de app. ‘s Avonds of in de weekends checkt hij daarom van thuis soms nog snel eens hoe de komende week eruit ziet via de NOW planningstool via de desktopversie. En valt er plots iemand uit door ziekte of spot hij nog een lege shift? Dan stuurt hij meteen een voorstel naar een kandidaat uit zijn poule van favorieten, et voilà, opgelost.

Flexibel tijdens de eerste coronagolf

Zoals algemeen geweten, werden heel wat supermarkten tijdens de eerste coronagolf overrompeld door klanten. De NOWJOBS-app heeft Pieter in die periode enorm geholpen. Toen ze bij Carrefour Market Antwerpen-Zuid nog niet goed konden inschatten hoeveel volk er naar de winkel zou komen, was het afwachten geblazen. Maar als er dan toch plots extra personeel nodig was, konden er snel enkele kandidaten via de app bereikt worden. En dat is nu toevallige exact waar onze app voor ontwikkeld is!

 

Ben jij net zoals Carrefour Market Antwerpen-Zuid op zoek naar studenten? Of heb je nog vragen over de werking van de app? Laat het ons zeker weten! Bekijk zeker ook onze FAQ-pagina!

Registreer nu Contacteer ons

account_circle

Kim - 23 november 2020