Bij NOWJOBS proberen we continue onze app te verbeteren, daarom kunnen sinds kort nieuwe bedrijven met de app aan de slag. Nieuw in ons gamma: de chemische sector. Benieuwd wat bijverdieners voor deze sector kunnen betekenen? We leggen je het uit in deze blog. 👇

Nieuwe sectoren in de app!

Om bedrijven zoals het jouwe nog beter te kunnen ondersteunen, voegen we regelmatig nieuwe sectoren toe aan onze applicatie. Er was een hoge vraag naar bijverdieners in de chemie, dus kunnen bedrijven met paritair comité 116 en 207 vanaf nu ook studenten en bijverdieners vinden via NOWJOBS. (Let op, helaas is het binnen deze sectoren nog niet mogelijk om flexi's in te schakelen).

Bedrijf in de kijker

Één van de bedrijven in deze sector dat reeds via NOWJOBS werkt, is WVT industries. Dit bedrijf is al 25 jaar dé internationale partner voor industriële reinigingsproducten en de toepassing ervan. 

Coming Soon Page - WVT Group

WVT industries gebruikt NOWJOBS om hun team te versterken met geschikte studenten en bijverdieners om zo de piekmomenten op te vangen. De bijverdieners staan als operator in voor de controle over de automatische afvullijnen. Naast de standaardtaken proberen zij verder een brede waaier aan afwisselende taken aan te bieden, afhankelijk van de betreffende werknemer en zijn competenties. Denk dan aan:

  • Interne transporten faciliteren
  • Camions laden/lossen
  • Orde van het magazijn behouden
  • Voorraadcontrole

Studenten of bijverdieners kunnen in de chemie ook aan de slag als laborant om zelfstandig analyses uit te voeren en de analyseresultaten te rapporteren. 

Ken je een bedrijf in deze sector? 

Ken jij een ondernemer die regelmatig studenten of bijverdieners inschakelt? Verwijs hen dan door naar NOWJOBS! Voor elk bedrijf dat zich dankzij jou registreert bij NOWJOBS én iemand inschakelt om te werken, ontvang je 50 euro korting op je volgende factuur. Ook het door jou aangebrachte bedrijf krijgt korting op het eerste contractvoorstel. Een win-win voor beide dus! Lees in deze blog hoe je best aan de slag gaat.

Valt jouw zaak onder paritair comité 116 of 207 en wil je jouw vaste poule van werknemers versterken met studenten of bijverdieners? Dan kunnen wij je hierbij begeleiden. Via NOWJOBS plaats je gratis vacatures  en wij regelen de administratie!

Open de app

Registreer nu gemakkelijk je zaak en start je zoektocht!

Registreer nu

account_circle

Vince - 30 maart 2023