Hulp nodig of op zoek naar een job? NOWJOBS takes care of it all!

Nood aan een extra hulp in je horecazaak? Of op zoek naar een leuke job in je buurt? De NOWJOBS app matcht harde werkers met leuke bedrijven en wij regelen de rest. Snel, easy en digitaal.

Ik heb een eigen zaak Ik zoek een job

NOWJOBS matcht bedrijven & bijverdieners 

Altijd & overal beschikbaar

Na een drukke werkdag, ‘s avonds in je luie zetel of stiekem in de les: de NOWJOBS app is altijd beschikbaar. De juiste job of bijverdiener vind je waar je maar wil en 100% digitaal.

Transparant voor iedereen

Als bedrijf kan je de totale kost per persoon voor een bepaalde shift gemakkelijk raadplegen. Als bijverdiener weet je meteen welk bedrag je netto op je rekening mag verwachten

Betrouwbare referenties

Weet waar je aan begint! Via het reviewsysteem op de NOWJOBS app krijgt iedereen een beoordeling. Zo werk je enkel samen met hardwerkende bijverdieners of is je job altijd volledig wat je ervan had verwacht! People first!

Veel ervaring

NOWJOBS is intussen al 4 jaar actief in de horecawereld en kan rekenen op een fantastische poule van 251.265 enthousiaste bijverdieners in de horeca en 3250 verschillende horecazaken in de app, waarvan meer dan 114 Gault&Millau leden.

Meer dan 10.000 bedrijven en 250.000 bijverdieners vinden elkaar via NOWJOBS

Heel wat bijverdieners en bedrijven werden al gematcht via NOWJOBS. En dat in de meest gevarieerde sectoren: van retail, event en logistiek tot administratie en horeca. Onze app is volledig digitaal, maar toch staan wij altijd voor onze klanten klaar!

Ik heb een eigen zaak
Ik zoek een job
logo au comptior
logo paul de pierre
la muse
logo flore
logo fou d'o