Back to top

Spar Kalken gebruikt de NOWJOBS app sinds april, in tussentijd hebben ze al 30 afgeronde contracten via de app. Philippe, de uitbater van Spar Kalken, beheert de app en schakelt regelmatig extra hulp in. Net zoals velen, bepaalt ook Philippe de extra hulp in functie van zijn werkgemak. “Iedere maandag komt er een nieuwe stock binnen en dat zijn de momenten waarop extra handen meer dan welkom zijn”.  

De uitbater leerde de NOWJOBS app kennen door het grote enthousiasme van onze Sales- en Marketing manager Eline, zij vertelde Philippe over de gloednieuwe app. Eline wist Spar Kalken meteen te overtuigen door drie simpele redenen; ‘De flexibiliteit, het gebruiksgemak en de administratieve vereenvoudiging.’, dit zijn volgens Philippe dan ook de grootste voordelen van de app.

Voor hij NOWJOBS ontdekte, zocht Philippe van Spar Kalken telkens zelf naar jobstudenten. Philippe heeft dan ook meteen zijn vaste poule overgezet op de app, waardoor hij al een mooie lijst aan favorieten heeft om een vacature naar uit te sturen.

Maar Spar Kalken is ook nog vaak op zoek naar nieuwe bijverdieners. Philippe plaatst dan een vacature op de NOWJOBS app en is telkens aangenaam verrast van het groot aantal sollicitaties die hij krijgt. “Als er geschikte personen bij de sollicitaties zitten, kan ik hen bovendien in één klik een contractvoorstel sturen. NOWJOBS neemt het vanaf dan over, dus geen administratief werk meer voor mij”. 

Ben jij net zoals Philippe op zoek naar extra hulp voor in jouw zaak? Download dan zeker de NOWJOBS-app en vind binnen de 3 uur de ideale bijverdiener.