Back to top

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiejob waar zon en plezier centraal staat? Waar je bovendien je sociale kwaliteiten kan bovenhalen en terecht komt in een magische setting? Dan hebben wij de ideale job voor jou! 

Heb je er al eens aan gedacht om te werken op Tomorrowland? Het kan via NOWJOBS! 

 

Ontdek hier de voordelen van werken op het meest magische festival ooit. 

1. Let’s make some new friends!

Twee keer per jaar is Boom de multiculturele hoofdstad van de wereld. Jaarlijks trekken honderden verschillende nationaliteiten van over de hele wereld naar Tomorrowland. Wil je nieuwe mensen en andere culturen leren kennen? Dit is de uitgelezen kans! Wie weet kan je zelf via je nieuwe multiculturele vrienden een goedkope vakantie op de kop tikken!

2. Een crew camping om 'u' tegen te zeggen

Als je werkt op Tomorrowland krijg je toegang tot een aparte camping voor de werknemers. Je hoeft dus na je shift niet iedere keer opnieuw naar huis. Je kan er rustig overnachten, gezellig bijpraten met je collega’s én proper douchen. Bovendien is er ook catering voorzien waar je aan democratische prijzen een lekker hapje en een drankje kan meepikken.

3. Tomorrowland van top tot teen

Als lid van de crew kan je de Tomorrowland collectie van de afgelopen jaren aan democratische prijzen aankopen. Een vlag, T-shirt of pet als souvenir? Of liever een cadeautje voor een vriend of vriendin? In de crew outlet kan je shoppen naar hartenlust!

4. Enjoy the magical experience

Werken op Tomorrowland? Dat wil zeggen dat je ook de sfeer kan gaan opsnuiven op het terrein zelf. Wandel langs de indrukwekkende podia, pik een optreden mee en geniet van het prachtig uitzicht dat het reuzenrad biedt over het magische landschap van Tomorrowland.

5. Een overvloed aan eetkraampjes 

Het eten op Tomorrowland is al even overweldigend als het aantal dj’s die er komt optreden. Passeer voor of na je shift langs één van de vele eetkraampjes en laat je onderdompelen in al het lekkers dat Tomorrowland te bieden heeft.

Tomorrowland it is?

Zijn jouw zintuigen geprikkeld? Via NOWJOBS kan je dit jaar aan de slag op Tomorrowland! We zijn op zoek naar heel wat mensen die een centje willen bijverdienen als barmedewerker.

Ben je de beide weekends vrij, heb je ervaring in de horeca en ben je super gemotiveerd om er aan de slag te gaan? Aarzel dan niet om te solliciteren. Wie weet behoor jij tot de gelukkigen die via NOWJOBS aan de slag kan op het meest magische festival van België.

Download NOWJOBS en ontdek de vacatures!